Mutu nu va sta marți pe banca naționalei de tineret a României: Iată cine îi va lua locul

Mutu nu va sta marți pe banca naționalei de tineret a României: Iată cine îi va lua locul

Federația Română de Fotbal (FRF) anunță că Adrian Mutu și staff-ul său nu vor fi prezenți la meciul de mâine seară dintre naționalele de tineret ale României și Maltei.

Decizia vine după ce au fost depistate două cazuri de coronavirus în sânul echipei naționalei de tineret a României.

"Având în vedere situația de la lot, faptul că un jucător și un membru al staff-ului tehnic au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, Federația Română de Fotbal, prin Comisia Medicală, a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară, considerând că aceștia sunt contacți direcți ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran și Dumitru Moraru.

ADVERTISING

Echipa a părăsit cantonamentul de la Buftea și se va muta la Hotelul Marriott, acolo unde va sta până la meciul cu Malta. De asemenea, conferința de presă a selecționerului Adrian Mutu, care e considerat contact direct de Comisia Medicală a FRF, nu va mai avea loc. În plus, antrenamentul oficial nu va mai fi la Buftea, urmând a fi mutat pe un alt stadion. Vom reveni cu informații cât mai curând", se arată într-un comunicat al FRF.

Vezi: Un jucător de la naționala de tineret a României a fost depistat pozitiv cu Covid-19

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciul dintre România U21 și Malta U21, din preliminariile Campionatului European de anul viitor, se va disputa marți seara, de la ora 20:00, la Giurgiu.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇