Motivul real pentru care una dintre cele mai bune sportive din lume a părăsit de urgență România

Motivul real pentru care una dintre cele mai bune sportive din lume a părăsit de urgență România

CSM București a rămas fară una dintre cele mai bune handbaliste din lume, care a decis să solicite rezilierea contractului.

Interul dreapta Nora Mork s-a despărțit săptămâna trecută de CSM București. Conform surselor SpotMedia.ro, Nora Mork le-a mărturisit colegelor de echipă că trebuie să plece de urgență din România deoarece mama sa a fost diagnosticată cu cancer și dorește să fie alături de ea în aceste momente.

Aflând acest lucru, oficialii de la CSM București au acceptat rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Contactata de SpotMedia.ro, Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, a menționat că despărțirea s-a produs din dorința Norei de a fi aproape de familie, fără să comenteze însă problemele mamei sportivei.

ADVERTISING

"Nu putem vorbi foarte mult pentru că nu am acordul Norei Mork. Da, s-a produs din motive familiale. Și-a dorit să fie mai aproape de familie. Nu am voie însă să vorbesc despre motiv și nici nu sunt împuternicită să fac acest lucru", a spus Gabriela Szabo pentru SpotMedia.ro.

În plus, Gabriela Szabo a menționat că despărțirea dintre cele două părți s-a produs în condiții cordiale.

"Eu îi doresc foarte multă sănătate Norei Mork pentru că este o jucătoare uriașă. Ne-am dorit foarte tare să vină, să fie sănătoasă, dar din păcate, știți foarte bine că în sport există riscul să te accidentezi, iar acest lucru este cel mai trist pentru un sportiv. Din păcate, ea s-a accidentat. Important este să fie sănătoasă și îi doresc să revină pe teren", a adăugat Gabriela Szabo.

ADVERTISING

Nora Mork este una dintre cele mai bune handbaliste din lume și una dintre cele mai titrate care au ajuns în România.

În carieră, ea a câștigat de patru ori Liga Campionilor, atât cu Larvik cât și cu Gyor. De asemenea, ea a mai câștigat Campionatul Mondial cu Danemarca și e triplă campioană europeană cu România. Ea a fost golghetera competiției atât la Jocurile Olimpice, cât și la Campionatul Mondial și cel European.

Din cauza accidentărilor, în tricoul lui CSM București a prins însă doar 34 de minute în ultimul sezon.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇