Motivul pentru care Neaga nu va mai merge la vreun meci al celor de la CSA Steaua: "Nu voi mai călca niciodată acolo"

Motivul pentru care Neaga nu va mai merge la vreun meci al celor de la CSA Steaua: "Nu voi mai călca niciodată acolo"

„La pauza meciului am plecat, m-am simțit prost față de copilul meu” spune Rică Neaga, care anunță că nu va mai merge niciodată la un meci al celor de la CSA Steaua.

Neaga a avut parte de o primire ostilă din partea suporterilor „roș-albaștrilor” în Ghencea, la meciul dintre CSA Steaua și Metaloglobus.

"Sunt puțin supărat pentru că am fost la meciul celor de la Armată, nici nu știu cum să îi numesc. Îmi pare rău că suporterii s-au divizat, dar acei suporteri de la meciul cu Metaloglobus, la care am fost, și m-au înjurat, sunt aceiași suporteri pe care eu i-am făcut fericiți. Nu că nu m-aș fi așteptat, dar să mă numești oier, FCSB-ist, fiind cu copilul lângă mine, este urât", a spus Neaga la ProSport LIVE.

ADVERTISING

"Nu voi mai călca niciodată la CSA Steaua. Acolo am prieteni, eu chiar aș vrea CSA în prima ligă să joace cu Steaua (n.r. FCSB). Pentru mine, FCSB, așa cum i se spune, este Steaua. De asta m-au și înjurat. Treaba lor, să susțină o echipă înființată în 2017, dar cât timp eu am făcut ceva pentru Steaua și am jucat pe acel teren, unde și acum spun că ar trebui să joace adevărata Steaua, nu trebuie să mă înjure. Așa cum s-au divizat ei și țin cu echipa aia, și eu țin cu Steaua (n.r. FCSB). La pauza meciului am plecat, m-am simțit prost față de copilul meu pentru că mă întreba de ce mă înjură, el știind că eu am făcut performață și o iubesc pe Steaua, dar Steaua din Liga 1", a mai declarat acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Adrian Neaga, acum în vârstă de 43 de ani, a jucat pentru Steaua/FCSB între 2001-2005 și apoi între 2007-2009.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇