Motivul pentru care Dan Petrescu a renunțat la Runar Sigurjonsson: "Prost oi fi, dar ochi am"

Motivul pentru care Dan Petrescu a renunțat la Runar Sigurjonsson: "Prost oi fi, dar ochi am"

Runar Sigurjonsson se va despărți de CFR Cluj în această vară, iar Dan Petrescu a prezentat motivul pentru care nu l-a mai folosit în ultima parte a sezonului pe mijlocașul islandez.

Dan Petrescu dezvăluie că Sigurjonsson a avut mari probleme cu accidentările și din acest motiv nu putea lega multe meciuri.

În plus, "Bursucul" a rămas dezamăgit când Sigurjonsson a lipsit 10 zile de la echipa la nașterea copilului său.

"Runni, de câte ori s-a antrenat, l-am băgat. El a fost foarte mult plecat, a avut tendonul rupt sau aproape rupt. Când lega 7-10 zile de antrenament, îl băgam fiind este un fotbalist foarte bun. Un jucător de atac excelent. Ce pot să am eu cu un jucător bun?", a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

ADVERTISING

"În cariera mea de 20 de ani, nu a fost un jucător care a plecat de la mine și a fost mai bun în altă parte. Prost oi fi, dar ochi am. Sigurjonson era un jucător foarte bun, dar el nu se antrena deloc. Din motive medicale. El voia să joace mereu. Odată a plecat în Islanda 10 zile, că naște nevasta. La mine, când a murit tata, eu am fost la antrenament. Eu nu am pierdut niciun antrenament în viața mea. Dar dacă el a gândit așa, l-am lăsat să plece. El a pierdut pregătirea atunci", a adăugat tehnicianul campioanei.

ADVERTISING

Runar Sigurjonsson (31 de ani) a ajuns la CFR Cluj la inceputul anului 2021.

În acest sezon, el a jucat 24 de meciuri și a marcat cinci goluri pentru clujeni.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇