Motivul oficial al retragerii Simonei Halep de la Washington: Ce a observat Kalinskaya la tenismena română în timpul jocului

Motivul oficial al retragerii Simonei Halep de la Washington: Ce a observat Kalinskaya la tenismena română în timpul jocului

Simona Halep s-a confruntat cu probleme majore din cauza temperaturii ridicate și în cele din urmă s-a retras în setul doi al meciului cu Anna Kalinskaya din turul doi al turneului de la Washington.

Conform ProSport, fizioterapeuta WTA care a asistat-o pe Simona a diagnosticat incapacitatea organismului româncei de a-și menține temperatura normală ca urmare a vasodilatației periferice și deshidratării (stare de slabiciune, amețeală, greață, anxietate, dureri epigastrice).

Cu puțin timp înainte ca Simona să decidă că e cazul să se retragă, fizioterapeuta i-a administrat sportivei noastre un supliment complex de vitamine, pentru a evita un posibil șoc caloric sau o pierderea a conștienței.

ADVERTISING

De altfel, și adversara Simonei, Anna Kalinskaya, a observat că tenismena română a avut mari dificultăți din cauza căldurii.

"Nu aș fi vrut să câștig meciul așa! Îmi pare rău pentru ea și sper să fie OK! A fost numărul 1 mondial și e în continuare o jucătoare foarte bună care nu renunță niciodată! Nu s-a simțit bine și cred că a pățit asta din cauza căldurii", a declarat Kalinskaya, potrivit Digi Sport.

34 de grade Celsius au fost la Washington la ora meciului.

Simona a abandonat la Washington și în urmă cu cinci ani, tot din cauza caniculei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!