Mo Salah și-a decis viitorul

Mo Salah și-a decis viitorul

Internaţionalul egiptean Mohamed Salah intenţionează să semneze un nou acord cu Liverpool, a declarat ministrul egiptean al Sporturilor, Ashraf Sobhi, scrie BBC.

”Eu am avut o discuţie cu Salah şi l-am sfătuit să-şi caute o altă echipă, dar el mi-a spus că nu intenţionează să facă asta ci dimpotrivă, vrea să-şi prelungească înţelegerea”, a spus Sobhi.

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, s-a declarat "mulţumit" de ideea unei noi înţelegeri cu Salah.

În ianuarie, atacantul egiptean Mohamed Salah şi-a reiterat intenţia de a continua la FC Liverpool şi a asigurat că nu are pretenţii exagerate pentru prelungirea înţelegerii sale cu gruparea din Premier League.

ADVERTISING

Starul fotbalului egiptean îşi încheie contractul cu "cormoranii" peste un an şi jumătate şi, după luni de zvonuri, nu şi-a reînnoit încă acordul cu actualul său club.

"Vreau să rămân, dar nu este ceva care se află în mâinile mele. Depinde de ei. Cei de acolo ştiu ce îmi doresc eu. Nu cer nimic nebunesc", a declarat atunci Salah într-un interviu acordat revistei GQ.

"Sunt aici de cinci ani. Cunosc foarte bine clubul, îi iubesc pe fani, iar ei mă iubesc. Dar acum totul este în mâinile consiliului de administraţie", spunea el.

ADVERTISING

În schimb, la finele lunii trecute, Mohamed Salah a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea retrage din selecţionata Egiptului după ratarea calificării la Cupa Mondială de fotbal ediţia 2022.

"Faraonii" au fost învinşi la loviturile de departajare de reprezentativa Senegalului, într-un meci de baraj disputat la Dakar.

La finalul jocului, Salah s-a adresat în vestiar colegilor săi, cărora le-a transmis că acesta ar putea fi ultimul său meci pentru Egipt.

"A fost o onoare pentru mine să joc alături de voi, indiferent dacă voi mai face sau nu parte din echipa naţională", le-a spus, între altele, Salah.

ADVERTISING

După eşecul din Senegal, portughezul Carlos Queiroz a demisionat din funcţia de selecţioner al Egiptului.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!