Mirel Rădoi, nemulțumit de ce a găsit la Cluj: "E o rușine pentru CFR"

Mirel Rădoi, nemulțumit de ce a găsit la Cluj: "E o rușine pentru CFR"

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, s-a arătat nemulțumit de condițiile găsite la Cluj.

Rădoi a criticat vehement terenul pe care cei de la CFR Cluj îl au, spunând că este rușinos pentru un club de nivelul campioanei.

"Nu aș vrea să spun că este execrabil, dar e rușinos pentru campioana României să aibă un astfel de teren. Aici vin și vizitatori și chiar este rușinos", a spus Rădoi la Digi Sport.

De asemenea, Rădoi a trimis săgeți și pentru jocul practicat de CFR Cluj în succesul cu 2-0.

”Sunt supărat pentru rezultat, dar și pentru greșelile pe care le-am făcut. Prefer să pierd așa o partidă, încercând să joc, decât să câștig de maniera asta, dar eu trebuie să judec echipa mea. Va trebui să găsesc soluții, să remediez aceste greșeli, pentru că se văd pe tabela de marcaj.

ADVERTISING

Suferim, dar și din cauza adversarului, care se aglomerează în acele zone. Trebuia să fim mai abili, să ducem mingea mai mult la margine și să venim cu jucători în careu. Am fost previzibili, am așteptat mingea, nu am încercat să venim cu centrări", a mai spus Rădoi.

Apoi, Rădoi a criticat și arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj.

”Nu vreau să se creadă că am ceva împotriva arbitrajelor, dar sunt ca cele pe care le-am prins eu când eram jucător în România. Nu am pierdut din cauza arbitrajului, dar maniera de arbitraj este ceva… Să ne întoarcem 20 și ceva de ani în urmă, mi-e aproape imposibil să cred așa ceva.

ADVERTISING

Va trebui să găsim soluții, pentru că astăzi ne-a bătut o echipă care venea după două înfrângeri și nu și-o permitea pe a treia”, a spus Mirel Rădoi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!