Mirel Rădoi l-a anunțat pe Burleanu să-i caute înlocuitor

Mirel Rădoi l-a anunțat pe Burleanu să-i caute înlocuitor

Mirel Rădoi nu a apucat încă să debuteze pe banca echipei naționale, dar l-a anunțat deja pe președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, să-i caute înlocuitor.

Radoi spune că nu dorește să-și prelungească actuala înțelegere, care expiră în 2022. Din acest motiv, i-a spus lui Burleanu să se gândească deja la un înlocuitor.

"După expirarea actualului contract, vreau să preiau o echipă de club. Am anunțat conducerea FRF că ultima prezență va fi la Campionatul Mondial din 2022. Ei trebuie să înceapă cu ceva timp înainte deja să caute și să gândească ce urmează pentru națională din acel moment", a spus Rădoi pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

De asemenea, Radoi a menționat că nu exclude chiar să plece de la națională inclusiv din acest an.

"A fost o idee pe care văd că se merge în continuare, dar așa am făcut și când eram antrenor de club. Dacă era cazul, o făceam și la tineret și o voi face și la naționala mare. În momentul în care simt că nu pot să îmi mai aduc contribuția, nici eu nici staff-ul meu, la îmbunătățirea jocului, la progresul jucătorilor, la imaginea echipei, atunci nu voi ezita, indiferent că e vorba despre o partidă sau zece", a adăugat Rădoi.

ADVERTISING

Apoi, selecționerul a menționat că s-a săturat de această perioadă de incertitudine.

"Sper să nu mai vină și valul doi, să nu se prelungească. Așa, o să ajung să fiu primul antrenor care n-a pierdut niciun meci în 10 luni, dar o să fiu și primul care pleacă după niciun meci (Râde). Deja, m-am cam săturat de munca la birou. Dar toată perioada asta am considerat-o un anvantaj pentru națională, nu doar prin prisma terenului din Islanda, plus că am avut timp să vorbim cu jucătorii, să ne cunoaștem mult mai bine, să înţeleagă ceea ce vrem. Să păstrăm lucrurile pozitive din perioada lui Contra, iar acolo unde am suferit, să remediem problema", a completat Rădoi.

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇