Mirel Rădoi îi cere lui Ianis Hagi să aducă dovezi: "Trebuie să probeze ce a spus"

Mirel Rădoi îi cere lui Ianis Hagi să aducă dovezi: "Trebuie să probeze ce a spus"

Selecționerul Mirel Rădoi i-a cerut lui Ianis Hagi să vină cu probe după ce l-a criticat public pentru înfrângerea din Norvegia.

După meciul cu Norvegia, Ianis a dat vina pe Rădoi, spunând că tactica aleasă a fost greșită.

"Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault”, a spus Ianis Hagi la Pro X.

În replică, Mirel Rădoi i-a spus lui Ianis Hagi că nu are dreptate și că trebuie să aducă dovezi. Rădoi a dat vina astfel pe jucătorii care au pierdut mingea, nu pe tactică, o aluzie la jocul slab făcut de Ianis.

ADVERTISING

"Dacă jucătorii au declarațiile astea, trebuie să le și probeze. Aș merge la raportul pe care l-am primit după meci. În momentul în care avem 19-20 de baloane pierdute, e normal că nu poți să mai ai continuitate, pentru că mingea este una singură pe teren. În momentul în care noi o pierdem, înseamnă că este la adversar. Iar dacă nu îți place să ții de minge când o ai, atunci e clar că va trebui să alergi după ea și pot exista momente în care nu faci ce ai antrenat și poți alerga mai mult de 4-5 minute", a afirmat Rădoi, potrivit Gsp.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La meciul cu Norvegia, Ianis a fost titular, dar evoluția sa a fost sub așteptări.

Astfel, foarte probabil el va fi trecut pe banca de rezerve la meciul cu Austria de miercuri.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇