Mirel Rădoi dezvăluie motivul pentru care a vrut să demisioneze înainte de EURO U21

Mirel Rădoi dezvăluie motivul pentru care a vrut să demisioneze înainte de EURO U21

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a vrut să renunțe la funcția de selecționer al naționalei de tineret chiar înaintea turneului final din urmă cu un an.

Rădoi spune că a vrut să demisioneze, după ce fratele său s-a sinucis, deoarece nu se considera pregătit din punct de vedere mental.

"Da, am vrut să renunț pentru că nu mă așteptam la ceva de genul ăsta. Dacă se întâmpla poate cu bunicii, cu părinții, era altceva. Dar nu cu frații, cu copiii. Chiar m-am gândit că poate e mai bine să se ducă altcineva la EURO U21 și eu să iau o pauză. Poate nu eram concentrat pe ce avem de făcut. Mă gândeam și la cât s-au sacrificat jucătorii timp de 2 ani de zile și mă temeam ca nu cumva eu să nu fiu pregătit pentru o astfel de performanță. Așa că am pus în balanță, pro și contra, iar acolo găseam mai multe la contra, adică să stau acasă. Să-mi văd de treaba mea", a spus Rădoi pentru Gsp.

ADVERTISING

Totuși, Rădoi a afirmat că jucătorii l-au convins să se răzgândească.

"După discuțiile cu jucătorii și mesajele pe care le-am primit de la ei, părea că și ei vor să vin. Pentru că nu ar mai fi avut pe cineva apropiat lor. Eu eram unul singur, mă puteam regla, dar ei erau peste 20. Poate că atunci ei aveau mai multă nevoie de mine acolo, decât eu de ei. Așa am trecut peste cumpăna asta și am mers împreună", a adăugat Rădoi.

Sub comanda lui Rădoi, echipa națională de tineret a ajuns până în semifinalele Campionatului European de anul trecut.

ADVERTISING

În prezent, Rădoi a fost promovat la naționala mare.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇