Mircea Lucescu explică de ce CFR Cluj a câștigat titlul în fața lui FCSB

Mircea Lucescu explică de ce CFR Cluj a câștigat titlul în fața lui FCSB

Antrenorul echipei ucrainene Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, că felicită CFR Cluj pentru cel de-al 4-lea titlu consecutiv de campioană în Liga I ceea ce ”a însemnat că echipele bucureştene nu au ştiut să se organizeze”.

„Felicitări pentru CFR că e campioană. Asta înseamnă că echipele bucureştene nu au ştiut să organizeze. Au avut oameni inteligenţi, pasionaţi de fotbal, cu posibilităţi superioare celor din Bucureşti”, a afirmat Lucescu.

Tehnicianul a spus că la echipe cu tradiţie din Bucureşti, precum Dinamo sau Rapid, au ajuns conducători care nu au fost în stare să aducă cluburile la nivelul de dinainte.

ADVERTISING

"În Bucureşti prea mulţi s-au înghesuit, în afară de Becali, la conducerea unor echipe de fotbal cu o istorie, cu o tradiţie, branduri importante pentru sportul românesc, şi nu au fost în stare, nu au fost capabili. I-au interesat doar imaginea, apariţia, nu au fost în stare să ducă aceste echipe la nivelul la care au fost cu câţiva ani în urmă, vorbesc de Rapid, vorbesc de Dinamo", a mai spus Lucescu.

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, s-a vaccinat miercuri împotriva COVID-19, la clădirea de birouri a fostului acţionar al FC Rapid, George Copos, tehnicianul afirmând că este o responsabilitate a fiecărui om. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!