Mircea Lucescu explică criza prin care trece Dinamo Kiev

Mircea Lucescu explică criza prin care trece Dinamo Kiev

Dinamo Kiev este într-un continuu picaj în ultima perioadă, pierzând primele două meciuri jucate în campionatul din Ucraina, care se adaugă înfrângerilor usturătoare din play-off-ul Champions League cu Benfica.

Primele două etape au însemnat două înfrângeri dure pentru Dinamo Kiev, vicecampioana Ucrainei. 0-3 cu Dnipro în prima rundă, iar sâmbătă a fost un 2-3 cu Zoria Luhansk. Plus dubla cu Benfica, 0-2 și 0-3 în play-off-ul din UCL, ceea ce înseamnă patru înfrângeri consecutive.

"Aceste momente sunt desigur dificile, n-am avut niciodată o asemenea serie negativă. Aceeași echipă a jucat 21 de partide în primăvară, 18 victorii, trei egaluri, încrederea era mare. Acum, prioritatea băieților e ce se întâmplă cu familia, cu școala copiilor... Așa mi se pare. De aceea ajungem la meci cu nesiguranță. Fizic stăm bine, dar se vede că mintea e cea obosită", puncta Mircea Lucescu într-o conferință de presă, conform Gazetei Sporturilor.

ADVERTISING

Reputatul tehnician român este supărat și pe arbitrajul din campionatul de la nord de România: „Mă supără lucruri care nu apar în fotbalul european, multe simulări, multe întreruperi, multe discuții între arbitru și jucători, ce nu fac decât să întrerupă continuitatea, ritmul partidei. Arbitrii trebuie să judece mult mai repede, să dea mai iute drumul la meci, pentru că altfel se joacă foarte puțin. Au început să le explice jucătorilor fiecare fază și echipele care se apără profită mult".

Kievul ocupă locul 15 în clasament, penultimul, doar peste Ruh și are un golaveraj deloc de anticipat acum câteva săptămâni, 2-11 în ultimele 4 meciuri jucate.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!