Mircea Lucescu, despre Pep Guardiola: "M-a jignit de două ori"

Mircea Lucescu, despre Pep Guardiola: "M-a jignit de două ori"

Mircea Lucescu și-a amintit momentele în care Pep Guardiola l-a scos din sărite.

„M-a jignit de două ori. În 2008, când o conduceam pe Barcelona cu 1-0 în minutul 86, iar jucătorii săi nu ne-au dat mingea înapoi după ce băieții mei o trimiseseră intenționat în afara terenului. Până la urmă, am fost învinși, 1-2. Nu puteam accepta ca o asemenea echipă să se poarte astfel. Am început să urlu la Guardiola, la Barcelona, la toți”, a povestit Il Luce pentru Gazeta Sporturilor.

"A doua oară, tot cu Șahtior, în 'optimile' Ligii, în 2015. El era la Bayern. După 0-0 la Lvov, Kucer a fost eliminat chiar la startul returului și adversarii au marcat din penalty. Până la urmă, ne-au bătut cu 7-0 și l-am văzut pe Guardiola sărind de bucurie și la golurile de 5-0, de 6-0. Trebuie să ne respectăm", a mai spus tehnicianul român.

ADVERTISING

Totuși, Mircea Lucescu este convins că Guardiola va ajunge să fie considerat cel mai bun antrenor din istorie.

"Pep ne va depăși pe toți. Și pe mine, și pe Ferguson. La 50 de ani și la ritmul în care câștigă, nu va fi o problemă. E inteligent, întotdeauna se duce acolo unde își poate construi echipa, unde are toate resursele. Și la joc, și la trofee, e mereu foarte sus. Întreaga lui carieră a rămas la cel mai înalt nivel. Barcelona, Bayern, Manchester City. Așa va fi până la capăt", a conchis Lucescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇