Mihai Stoica, ofertat de Rapid: "Am contractul acasă"

Mihai Stoica, ofertat de Rapid: "Am contractul acasă"

Mihai Stoica a dezvăluit că a fost ofertat de Rapid înainte de a ajunge la FCSB.

Managerul vicecampioanei României spune chiar că a fost aproape de giuleșteni în două rânduri și doar intervenția lui Dinu Gheorghe a făcut ca mutarea să nu se realizeze.

"Am fost pe aproape de Rapid, înainte de Steaua. De două ori. Am contractul şi acum acasă. Draftul, ce scrisesem şi unde negociasem şi tăiase George (n.r. Copos), scrisese… cum dădea el mai greu, ceda mai greu, dar îl am şi acum. Scria frumos george cu stiloul (n.r. râde). Ştiu şi contractul pe care l-am avut la Steaua în 2002, mai mult de dublu câştigam la Rapid, dacă ar fi fost să… dar era gheaţa subţire", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Am avut o discuţie atunci cu Dinu Gheorghe, nu mai era în club, dar avea înfluenţă şi i-am spus lui Victor Becali, 'băi, Victore, ăla îmi bagă strâmbe, fă o disucţie, vezi ce vrea'. Nu aveam încă cu Steaua nimic, nicio discuţie. 'Vreau să ştiu, dacă e împotriva mea, nu am nicio şansă'. A vorbit Victor cu el, m-a sunat, a zis 'nu te vrea, că eşti stelist'. A doua zi dimineaţa m-a căutat Gigi şi a zis 'nu vii la mine?'. Dacă Dinu zicea să vin, probabil eram la Rapid. Încă nu venise oferta de la Steaua, acolo mergeam şi gratis", a adăugat oficialul "roș-albaștrilor".

ADVERTISING

Mihai Stoica a ajuns la Steaua în 2002, înainte ca Gigi Becali să devină acționarul principal al formației.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇