Mihai Stoica este impresionat de un fotbalist de la FCSB: „Va bate cu putere la porțile echipei naționale”

Mihai Stoica este impresionat de un fotbalist de la FCSB: „Va bate cu putere la porțile echipei naționale”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, este cu adevărat impresionat de calitățile fotbalistice ale unui jucător de la gruparea roș-albastră, în acest debut fabulos de sezon.

Echipa lui Becali are un start fulminant, cu șase victorii și doar un egal, ultimul înregistrat în Europa, cu danezii de la Nordsjaelland. Stoica are cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Pantea, titular incontestabil la doar 19 ani: „Nu e nimereală cu Pantea. El se antrenează la 100%. La fel ca el mai erau Cornel Rîpă, Nicuşor Stanciu. Pe Pantea nu l-am văzut vreodată să nu aibă chef de vreun antrenament. E ofticos, nu îi place să piardă, vorbeşte… Bate cu putere la porţile echipei naţionale, poate să rezolve problema fundaşului dreapta”, a declarat Stoica, la televiziunea Orange Sport.

ADVERTISING

Pantea, ajutat și de regula Under 21, a jucat și a fost chiar titular în 5 din cele 7 partide disputate de FCSB la startul acestei noi stagiuni.

Cel mai probabil el va fi folosit din nou din primul minut în banda dreaptă, la meciul retur cu danezii, joi seara de la 19.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!