Mihai Stoica cere demisia lui Răzvan Burleanu: "Eu am plecat de la FCSB"

Mihai Stoica cere demisia lui Răzvan Burleanu: "Eu am plecat de la FCSB"

Mihai Stoica cere demisia lui Răzvan Burleanu din funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.

Managerul lui FCSB dă exemplul său din 2011, când a plecat de la echipă după remiza din Europa League, 1-1, cu AEK Larnaca, în Cipru.

"Demisia de onoare a preşedintelui FRF, împreună cu toţi care au contribuit la dezastrul ăsta. De ce? Simplu. Ne-a explicat că schimbă mentalitatea. N-a schimbat-o bine, ori a schimbat-o prost, ori n-a reuşit s-o schimbe. E incompetenţă, demisie de onoare, dar asta e mai greu", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Eu, de exemplu, cu Ronny Levy, pentru că-l adusesem la Steaua (n.r. - FCSB)… E adevărat, ne-am calificat în grupe, eliminând ŢSKA Sofia fără probleme. Am făcut egal pe teren propriu la Cluj cu Schalke, echipă destul de bună pe vremea aia şi am plecat în Cipru şi am făcut egal în Cipru. S-a considerat că e un rezultat negativ, iar eu am plecat cu el (n.r. - cu Ronny Levy) de la Steaua (n.r. - FCSB), că aşa mi s-a părut normal. Am girat pentru el. Aşa trebuie să facă Burleanu acum. Să spună că îmi asum acest dezastru şi să plece, dar mi-e teamă că nu se va întâmpla asta. O să vină cu un discurs gol spunând cuvinte", a adăugat Meme.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Răzvan Burleanu se află la cârma Federației Române de Fotbal din 2014.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇