Mihai Stoica atacă arbitrajul după CFR Cluj - Rapid: „Nu suport să mă facă cineva orb”

Mihai Stoica atacă arbitrajul după CFR Cluj - Rapid: „Nu suport să mă facă cineva orb”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a fost furios pe arbitrajul din partida CFR Cluj – Rapid 1-0 din Superligă, un meci în care consideră că s-a greșit enorm la final, la faza penaltiului ratat de Albu.

Fostul conducător al Oțelului din Galați spune că faza loviturii de la 11 metri trebuia clar repetată, întrucât portarul Bălgrădean nu a stat pe linia porții în momentul executării șutului lui Albu: „Rapidul a arătat mai bine pe final. E o semi-viciere de rezultat, faptul că unii nu cunosc regulamentul nu ne exonerează de piciorul lui Bălgrădean! E clar, stângul e în fața liniei porții. Îți citesc ce spune regulamentul. Noua regulă impune goalkeeperilor să poziționeze ambele picioare în contact direct cu linia de poartă. Trebuia repetat penaltiul și cartonaș galben pentru Bălgrădean. Ar trebui să-i cheme de la vestiar și să se repete.

Am tot primit mesaje că nu văd bine, nu suport să mă facă cineva orb, că nu sunt, încă văd! Trebuia repetat penaltiul. Ce se întâmpla după… poate apăra Bălgrădean și la ora asta”, puncta nervos Stoica la Orange Sport după această partidă.

ADVERTISING

Penaltiul dictat de Colțescu a fost primul din istoria fotbalului de la noi dictat după intervenția celor din camera VAR.

Alexandru Albu a ratat însă și CFR Cluj pornește cu dreptul și în această stagiune de Liga 1, noua Superligă.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!