Mihai Pintilii face o declarație plină de sinceritate în privința lui Vlad Chiricheș

Mihai Pintilii face o declarație plină de sinceritate în privința lui Vlad Chiricheș

Mihai Pintilii (39 de ani), antrenorul secund al FCSB, a făcut o declarație plină de sinceritate în privința lui Vlad Chiricheș (34 de ani).

Tras pe linie moartă la ordinul conducerii, Vlad Chiricheș nu mai are viitor la FCSB, iar Mihai Pintilii a vorbit despre situația fundașului central.

Chiricheș și Pintilii sunt înrudiți, fiind naș-fin, iar contextul în care a ajuns "Chiri", forțat de Gigi Becali, îl pune într-o situație grea pe antrenorul Mihai Pintilii.

"La mine a fost mai uşor (n.r. - când a decis să renunțe la fotbal) pentru că nu mă ajută fizicul să mai duc, în schimb pe Chiri, eu zic că mai poate, îl ajută fizicul, se îngrijeşte, e un tip super profesionist, e un exmplu în vestiar şi pentru noi, antrenorii, prin ce face.

ADVERTISING

Chiri e familia mea, mi-e greu să… Câteodată eu îl înţeleg cel mai bine şi îl las pentru că e un tip care se consumă foarte mult, pune mult suflet. Am dicuţii în privat, acasă nu vorbim despre fotbal, doar aici vb despre fotbal. Eu sunt prins la mijloc şi nu vreau… Să trag şi cu Vlad, şi cu nea Gigi", a declarat Mihai Pintilii, citat de Orange Sport.

Vlad Chiricheș mai are contract cu FCSB până în vara lui 2025.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!