"Mi-au furat jucătorul" vs "Dânsul nu înțelege" | Scandal între Hagi și Sepsi

"Mi-au furat jucătorul" vs "Dânsul nu înțelege" | Scandal între Hagi și Sepsi

„Mi-au furat jucătorul”, a spus Gică Hagi după meciul de aseară cu FC U Craiova, cu referire la transferul lui Mihai Bălașa la Sepsi Sf. Gheorghe.

Hagi a dezvăluit că a avut un acord cu Universitatea Craiova pentru transferul fundașului central, dar acesta a ales în cele din urma să meargă la Sepsi.

"Bălașa a fost un copil de-ai noștri, dar a greșit. Mi-a dat cuvântul și apoi s-a dus la Sepsi… Nu ştiu cum a facut Sepsi de l-a luat. Îl certau pe Budescu şi ei au facut la fel! Am înţeles că dau telefoane la jucători, când sunt făcuţi la o echipă, mai dau telefoane alţii să pluseze", a tunat Hagi la conferința de presă.

ADVERTISING

În replică, finanțatorul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, spune că nu a știut nicio clipă că jucătorul se afla în negocieri cu Farul Constanța.

"Gică Hagi greșeste mult de tot, iar dânsul nu înțelege că deși te cheamă marele Gică Hagi, totuși unii jucători te și mai refuză. Nu am știut sub nicio formă că Mihai Balașa are ofertă sau i-a dat cuvântul domnului Hagi să meargă la Farul. Noi ne aflăm în negocieri pentru Bălașa încă de acum o lună", a spus acesta pentru ProSport.

Sepsi l-a transferat pe Mihai Bălașa de la Universitatea Craiova în schimbul a 50.000 de euro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇