Messi a ales între Barcelona și PSG: Argentinianul și-a decis viitorul

Messi a ales între Barcelona și PSG: Argentinianul și-a decis viitorul

Leo Messi (35 de ani) și-a stabilit viitorul și a ales între PSG, echipă cu care are contract până în vară, și Barcelona.

Mai multe surse autorizate din presa spaniolă au anunțat că Leo Messi e foarte aproape de revenirea la Barcelona, club pe care l-a părăsit în vara lui 2021 liber de contract din cauza problemelor financiare ale catalanilor.

Messi mai are contract cu PSG până în vara lui 2023, dar n-are de gând să-și pună semnătura pe o nouă înțelegere cu parizienii, în ciuda unei oferte făcute și a faptului că șefii clubului i-au transmis că sunt gata să-i accepte toate condițiile ca să rămână pe Parc des Princes.

ADVERTISING

Barcelona e marele vis al lui Messi, iar argentinianul își dorește să revină la echipa unde a ajuns în 2003. De asemenea, familia lui Messi își dorește foarte tare să revină în Barcelona, orașul unde a crescut odată cu starul argentinan campion mondial în 2022.

Xavi, antrenorul Barcelonei, a jucat un rol important în decizia lui Messi, cu care ține constant legătura. Spaniolii scriu că, în ciuda eforturilor Parisului, dacă Barcelona îi va face o ofertă lui Messi, acesta va accepta să revină pe Camp Nou fără să stea pe gânduri.

ADVERTISING

Catalanii sunt gata să-i ofere un salariu mai mic, care să se încadreze în ceea ce poate oferi clubul în momentul de față, însă vor să-i dea lui Messi și un procent din veniturile pe care le va genera revenirea sa la echipă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!