Mesajul lui Djokovici pentru cei care l-au atacat după organizarea Adria Tour

Mesajul lui Djokovici pentru cei care l-au atacat după organizarea Adria Tour

Novak Djokovici, liderul mondial ATP, a avut un mesaj clar către detractorii săi, oameni care l-au atacat după ce a creat competiția demonstrativă Adria Tour și care a dus la infectarea sa cu COVID-19, dar și a soției sale, sau a colegilor săi de circuit Corici, Dimitrov sau Troicki.

Sârbul a recunoscut și și-a cerut scuze tuturor, spunând că el credea personal că epidemia se afla pe cale de dispariție și și-a exprimat buna speranță că nimeni nu va avea de suferit în urma întâmplărilor din Serbia și Croația.

ADVERTISING

Liderul mondial a ținut totuși să arunce o vorbă cu subînțeles, citându-l pe fostul patriarh sârb Paul al II-lea: "Bărcile nu se scufundă din cauza apei care le înconjoară, ci din cauza apei care intră în ele. Nu da voie celor din jur să te afecteze și să te tragă la fund", puncta marele jucător sârb pe o pagină de Twitter.

Lista lungă de oameni care au avut de suferit

Pe lângă Dimitrov, Corici sau Troicki, infectați cu COVID-19 au fost și Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovici), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), soția însărcinată a lui Troicki, Goran Ivanisevici (antrenorul lui Nole), dar și soția acestuia, Jelena, cu care are împreună doi copii.

ADVERTISING

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇