Meciul Manchester City - Real Madrid, din Liga Campionilor, în mare pericol, din cauza carantinei

Meciul Manchester City - Real Madrid, din Liga Campionilor, în mare pericol, din cauza carantinei

Meciul retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal dintre echipele Manchester City şi Real Madrid, programat pe 7 august, riscă să fie ameninţat de introducerea de către Regatul Unit, începând de duminică, a unei carantine obligatorii de două săptămâni pentru toate persoanele care vin din Spania, informează cotidianul L’Equipe.

După ce meciurile din optimile de finală au fost deja perturbate de pandemia de coronavirus, partida dintre Manchester City şi Real Madrid ar putea avea de suferit din cauza carantinei obligatorii pentru persoane care vin din Spania, astfel că delegaţia madrilenă ar fi împiedicată să vină pe 7 august la Manchester pentru returul cu City (2-1 în tur pentru englezi).

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Dacă ziariştii de la cotidianul englez The Sun apreciază că manifestaţiile sportive de această natură fac excepţie, confraţii lor spanioli de la AS asigură că UEFA va începe duminică discuţii cu autorităţile britanice.