Mats Wilander o avertizează pe Simona Halep: "Acum doi-trei ani aș fi spus altceva"

Mats Wilander o avertizează pe Simona Halep: "Acum doi-trei ani aș fi spus altceva"

Mats Wilander se așteaptă ca Simona Halep să aibă parte de un meci foarte dificil în turul trei de la Australian Open, împotriva Dankei Kovinic.

Fostul mare tenismen suedez, acum expert Eurosport, spune că sportiva din Muntenegru este mult mai puternică decât o arată poziția pe care o ocupă în clasamentul WTA (98).

"O văd pe Danka Kovinic în stare să-i pună probleme mari Simonei Halep. Poate fi foarte puternică și are un joc foarte solid. Nu știu de ce este atât de jos în clasament, dar este o jucătoare mai bună decât o arată poziția ei. Victoria împotriva Emmei Răducanu nu a fost numai despre tenis, ci despre a învinge o campioană US Open, un nume deja faimos în tenisul din ultimele șase luni", a spus Mats Wilander la Eurosport.

ADVERTISING

"Kovinic este entuziasmantă și va fi o adversară foarte periculoasă pentru Halep. Acum doi-trei ani aș fi spus că acest meci ar trebui câștigat ușor de către Simona, dar acum ea încă își revine încercând să lege cât mai multe meciuri la rând, așa că eu o consider o partidă foarte echilibrată", a completat acesta.

"Este un meci foarte deschis"

În ceea ce privește șansele Soranei Cîrstea contra finalistei de anul trecut de la Roland Garros, rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, Mats Wilander se așteaptă și în acest caz la un meci echilibrat.

ADVERTISING

"Sorana Cîrstea este o jucătoare bună, care lovește mingea bine. A fost mereu printre prezențele constante din circuit și a reușit să ajungă într-un sfert de finală de Grand Slam. Sorana este cu siguranță talentată și pare a fi într-o formă grozavă. Întrebarea este în ce formă se află Anastasia Pavlyuchenkova?", a punctat Mats.

"Ea probabil nu a jucat la fel de bine după ce a ajuns în finala Roland-Garros anul trecut. Mereu a fost o jucătoare inconstantă. Nu-mi dau seama dacă își pierde interesul sau altele sunt problemele, dar este foarte talentată și vom asista la un duel al jucătoarelor care lovesc mingea puternic. Cred că Pavlyuchenkova este ușoară favorită, dar este un meci foarte deschis, 50-50", a conchis fostul lider ATP.

ADVERTISING

Meciurile Simona Halep - Danka Kovinic și Sorana Cîrstea - Anastasia Pavlyuchenkova, din turul trei de la Australian Open vor avea loc sâmbătă.

Eurosport transmite în România meciurile de la Australian Open.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!