Mats Wilander, cuvinte uriașe despre Emma Răducanu

Mats Wilander, cuvinte uriașe despre Emma Răducanu

Fostul mare tenismen suedez a rămas impresionat de Emma Răducanu.

Expertul Eurosport este convins că atât britanica de origine română, cât și Leylah Fernandez vor disputa multe finale de Grand Slam în anii următori, dacă nu se vor accidenta.

După mine, pentru Leylah e un semn că, dacă va fi bine din punct de vedere fizic, va disputa cu siguranță multe semifinale, sferturi și chiar finale - și cel mai probabil va câștiga câteva - deoarece are ce-i trebuie. Mental, Leylah e incredibilă, e ca o piatră. Are un temperament similar cu Rafa Nadal care te lasă să te întrebi cum faci asta?

Emma este incredibil de talentată, are un IQ mare al tenisului și se bucură de joc. Aș spune același lucru și despre Emma, că va câștiga multe turnee de Grand Slam. Nu-mi pot imagina un jucător de genul ei care să nu câștige trei sau chiar patru turnee de Grand Slam, chiar nu pot.

Această finală va fi cu siguranță deschisă, în care atât Emma, cât și Leylah vor încerca să fie agresive. Răducan și Fernandez au un stil asemănător, chiar dacă una e dreptace și cealaltă stângace.

Mats Wilander, la Eurosport
ADVERTISING

Finala feminină la simplu de la US Open 2021 dintre Emma Răducanu (18 ani) și Leylah Fernandez (19 ani) se va disputa sâmbătă, de la ora 23:00 - ora României.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇