Marius Șumudică își anunță retragerea din antrenorat

Marius Șumudică își anunță retragerea din antrenorat

Cunoscutul și entuziastul antrenor român Marius Șumudică a făcut un anunț cel puțin surprinzător în ceea ce privește viitorul carierei sale de tehnician.

Legitimat în prezent pe banca celor de la Al Raed, din Arabia Saudită, Șumudică, 51 de ani, anunță că va mai activa în antrenorat maxim 3-4 ani. El spune că a luat această decizie deja în urmă cu multă vreme și că va continua în acest domeniu, însă doar ca analist sportiv.

„Eu când voi termina contractul în străinătate, dacă nu voi mai putea activa în străinătate, îmi doresc să mă retrag din fotbal, din antrenorat. Nu îmi doresc să mai antrenez în România. Vreo 3-4 ani îmi doresc să mai antrenez în străinătate, apoi vreau să continui în televiziune. Nu m-a supărat nimic, asta e decizia mea irevocabilă. Mai antrenez 3-4 ani la un nivel bun, în străinătate. Mă retrag din antrenorat, mi-a ajuns. Vreau să rămân în fenomen, cel mai ușor ar fi să lucrez în televiziune. Încă îmi place să antrenez, dar în jurul vârstei de 55 de ani mă voi retrage, vă promit. Rapid are un antrenor foarte bun, nu o să revin eu. O să mai vorbesc de colegi doar când o să fiu expert la televiziune. Atunci nu o să scape nimeni de gura lui Șumudică.

ADVERTISING

Nu mai vreau să antrenez, m-am săturat. Mai stau câțiva ani în străinătate, 4 ani, pe un salariu bun, ca să merite sacrifiul pe care îl fac. Nu este ușor să fii departe de familie”, a punctat Șumudică în fața presei adunate la aeroportul Henri Coandă din Otopeni, la plecarea românului din nou în țările arabe.

Printre altele, Sumi a antrenat formații precum Farul, Gloria Bistrița, Rapid, Kovala, Astra, FC Vaslui, U Cluj, Al Shabab, Concordia, Kayserispor, Gaziantep și altele.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!