Marius Șumudică anunță că a fost ofertat de FCSB: "Am contractul pe masă, e momentul să mă întorc". Becali spune că e noul antrenor

Marius Șumudică anunță că a fost ofertat de FCSB: "Am contractul pe masă, e momentul să mă întorc". Becali spune că e noul antrenor

Marius Șumudică a anunțat că a primit o ofertă concretă de la FCSB. Gigi Becali merge și mai departe și spune că e noul antrenor.

El spune că oferta este foarte tentantă și lasă de înțeles că o va accepta.

"Da, în momentul de față am o ofertă concretă de la FCSB, cu contractul pe masă. Urmează să mai discutăm, să am și eu o discuție cu familia mea. E clar că îmi voi pierde mulți susținători, mulți prieteni, dar mă gândesc la familia mea, la tot ceea ce am trăit, la cât am suferit. Cred că e momentul să mă întorc în fotbalul românesc. Nu mai contează banii, am o situație financiară ok. Mi-e foame de trofee, de performanță", a spus Șumudică la ProSport.

ADVERTISING

De asemenea, Gigi Becali a spus că Șumudică va fi noul antrenor și că a acceptat oferta.

"Vă pot spune ca Toni Petrea nu a mai vrut să stea. I-am dat timp să se răzgândească și a zis că nu se răzgândește. Am luat legatura cu Șumudică, am rezolvat, am bătut palma și va fi antrenor", a afirmat Becali la Digi Sport.

FCSB se va despărți de Toni Petrea după ce acesta nu a reușit să câștige titlul.

Șumudică a mai fost dorit și în trecut de FCSB, dar atunci a refuzat propunerea.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇