Maria Sharapova a rememorat cel mai greu moment din cariera sa: ”Eram dezgustată de mine”

Maria Sharapova a rememorat cel mai greu moment din cariera sa: ”Eram dezgustată de mine”

Tenismena din Rusia Maria Sharapova, multipla campioană de Mare Șlem, acum retrasă definitiv din sport, a rememorat cel mai cumplit moment pe care l-a traversat în vasta sa carieră.

La 33 de ani, frumoasa din Rusia a vorbit într-un film documentar despre cariera sa și despre greutățile pe care le-a întâmpinat deseori până să ajungă marea sportivă pe care acum o cunoaște toată lumea.

Ea a spus că cel mai greu moment pentru ea a fost atunci când a fost depistat pozitiv cu meldonium, moment care i-a adus o suspendare de 15 luni din tenis, decizie păstrată și de TAS.

ADVERTISING

Maria Sharapova a găsit vinovatul după ce a fost prinsă dopată

”Îmi aduc aminte că atunci, în dimineața în care trebuia să fac anunțul, m-am trezit și parcă mă pregăteam pentru un meci mare la un turneu de Mare Șlem. Mi-a fost foarte greu să mă gândesc că voi da ochii cu toată lumea...și să spun că am făcut totul praf cu cariera mea.

Mi-am șters după acea conferință celebră toate conturile de pe toate rețelele de socializare, ca să mă protejez pe mine în primul rând. Să îmi păstrez sănătatea mai ales. De obicei, eu nu eram preocupată prea mult de ce spune lumea în jurul meu..dar atunci am simțit că îmi pasă. Și asta m-a dezgustat. A fost un sentiment foarte neplăcut pentru mine”, a declarat Sharapova într-un interviu acordat celor de Movistar +.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cea care a învins-o pe Simona Halep în finala de la Roland Garros 2014 mai spune că mama ei a fost cel mai important sprijin în acea perioada foarte grea: ”Mama mea a dormit săptămâni întregi cu mine... deci am avut un sprijin real. Și tatăl meu s-a asigurat că sunt bine și m-a protejat cât a putut mai mult. A trebuit să îmi recapăt controlul și să conștientizez că am stricat lucrurile, să nu dau vina pe alții mereu”.

Sharapova se poate lăuda cu 5 titluri de Mare Șlem în carieră, 2 la French Open și câte unul la toate celelalte concursuri apoi.

ADVERTISING
Halep vs Sharapova 2014 Women's final | Roland-Garros Classic Match

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇