Lucian Sânmărtean susține campania de vaccinare anti-Covid: Durerea unui vaccin nu se compară cu durerea pe care o simți la dispariția cuiva drag (Video)

Lucian Sânmărtean susține campania de vaccinare anti-Covid: Durerea unui vaccin nu se compară cu durerea pe care o simți la dispariția cuiva drag (Video)

Fostul component al naţionalei de fotbal a României, Lucian Sânmărtean, în prezent membru al Comisiei tehnice a FRF, sprijină campania de vaccinare şi a făcut un apel la responsabilitate oferind un exemplu chiar din viaţa sa.

Într-o postare pe pagina de Facebook a prefecturii Bistriţa-Năsăud, Sânmărtean a arătat că ”durerea unui vaccin nu se compară cu durerea pe care o simţi la dispariţia cuiva drag”.

''Mă numesc Lucian Sânmărtean şi aş vrea să spun o poveste. Aş vrea să spun o poveste despre relaţia unui tată cu fiul său, aş vrea să spun povestea unui părinte şi a unui copil. În urmă cu mai puţin de 14 ani, tăticul meu care era destul de grav bolnav, stând la masă, discutând foarte mult despre responsabilitatea în viaţă, despre modul în care un copil trebuie să se manifeste în societate, mi-am promis un lucru: în momentul în care o să ies jucătorul anului, atunci am să-i dedic acest trofeu şi îl rugam oarecum pe Dumnezeu să mi-l ţină aproape. Acest lucru s-a întâmplat, am ieşit jucătorul anului, moment de fericire pentru noi, moment de bucurie pentru noi, moment în care i-am dat posibilitatea părintelui să meargă să ridice acest trofeu, moment în care s-a simţit mai mândru ca niciodată, şi eu m-am simţit mândru pentru că nu l-am dezamăgit.

ADVERTISING

Dar nu de foarte mult timp, tăticul meu bolnav fiind, nu mai este printre noi, lucru care mă întristează, lucru care mă aduce din nou înapoi la discuţia pe care am avut-o cu el despre responsabilitate şi despre lucrurile bine făcute în viaţă. Aşa că eu, ca un copil al Bistriţei ce sunt, aş vrea să vorbim puţin despre responsabilitate, despre curaj, despre iubirea de aproape. Haideţi să fim responsabili pentru noi, pentru viaţa celor din jur, pentru că durerea unui vaccin este incomparabilă cu durerea sufletească pe care o simţi atunci când cei dragi de lângă noi nu mai sunt'', a spus fostul internaţional.

ADVERTISING

În vârstă de 41 de ani, bistriţeanul Lucian Sânmărtean a avut 21 de apariţii în tricoul naţionalei României.

Loviturile grele primite de la viață și suferința care urmează sunt cumplite. Dar, cu toate acestea, au un rol extrem de important: ne ajută să fim profunzi și să vedem lucrurile mai clar. Adică să vedem lucrurile care contează. Pandemia ne-a plasat la modul real într-un "joc" pe viață și pe moarte, motiv pentru care Lucian Sânmărtean - recunoscut ca liderul paselor decisive sau magicianul fotbalului românesc - a dorit să ne dezvăluie secretul "magiilor" reușite. Când lucrurile încep să pară imposibile, hopurile prea multe și prea mari, există, totuși, câteva portițe sigure: responsabilitatea, curajul și iubirea aproapelui. Accesându-le simultan obținem gândirea de echipă și putem pasa decisiv. Acum, evident, împotriva virusului! Mulțumim Lucian Sânmărtean pentru mesajul plin de consistență. #PROvaccinare #LucianSanmartean#StrongerTogether

Publicată de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud pe Vineri, 8 octombrie 2021

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!