LPF a reprogramat meciurile lui Dinamo

LPF a reprogramat meciurile lui Dinamo

Liga Profesionistă de Fotbal a reprogramat meciurile echipei Dinamo după testarea negativă la COVID-19 a jucătorilor şi staff-ului tehnic, prima partidă a acesteia urmând să se dispute, duminică, 21 iunie, pe teren propriu cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

„FC Dinamo reintră în programul Ligii I. În urma testelor medicale efectuate zilele trecute la nivelul lotului de jucători şi al staff-ului tehnic, FC Dinamo îşi poate relua activitatea în Casa Liga I”, informează site-ul oficial al LPF.

Primele două partide ale echipei Dinamo de la reluarea Ligii I au fost programate după cum urmează:

ADVERTISING

FC Dinamo - Sepsi OSK Sf. Gheorghe (etapa a 5-a play-out-ului Ligii I) - duminică, 21 iunie, ora 17:00

FC Dinamo - FC Voluntari (etapa a 6-a play-out-ului Ligii I) - duminică, 28 iunie, ora 17:00.

Având în vedere reintroducerea în programul etapei a 5-a a meciului echipei Dinamo cu Sepsi OSK, LPF a modificat totodată şi ora partidei FC Voluntari - CSM Poli Iaşi, aceasta urmând să înceapă la ora 13:00, duminică, 21 iunie, după ce iniţial trebuia să se desfăşoare la ora 17:00.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a anunţat încă datele de disputare ale partidelor FC Dinamo - Chindia Târgovişte (etapa a 3-a) şi FC Hermannstadt - FC Dinamo (etapa a 4-a), ambele amânate după ce un angajat al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost depistat pozitiv la coronavirus cu o zi înaintea reluării Ligii I.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rezultatele testelor RT-PCR pentru diagnosticarea COVID-19 efectuate miercuri de toţi componenţii lotului echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, membrii staff-ului tehnic, medical şi administrativ au fost negative.

La 11 iunie, cu o zi înaintea reluării Ligii I, au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu COVID-19, unul la un angajat al clubului Dinamo şi două la FC Botoşani, medicul echipei şi un jucător, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor două formaţii şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇