LPF a anunțat echipa primei etape din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1

LPF a anunțat echipa primei etape din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat astăzi echipa ideală a primei etape din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1.

Iată cum arată primul „11” ales de LPF:

PORTAR

Ștefan Târnovanu (FCSB / 21 de ani) - A închis excelent poarta pentru a doua rundă la rând, contribuind cu intervenţiile sale la succesul bucureştenilor.

FUNDAŞI

Marko Vukčević (UTA / 28 de ani) - Titularizat pentru a 25-a oară în acest sezon, fundaşul dreapta muntenegrean a avut o nouă evoluţie consistentă.

Paul Papp (Universitatea Craiova / 32 de ani) - Cu el în postura de lider în centrul defensivei, Universitatea a ajuns la patru meciuri la rând fără gol încasat.

ADVERTISING

Erico da Silva (UTA / 32 de ani) - A înscris pentru întâia oară în acest sezon şi a ajuns la 11 reuşite în 163 de jocuri disputate în Liga 1.

Nicușor Bancu (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A dominat flancul stâng. A oferit o pasă de gol, a patrulea în campionatul actual.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 ani) - Un gol spectaculos i-a adus decarului ardelenilor a noua prezenţă din acest sezon în "Echipa etapei".

Malcom Edjouma (FCSB / 25 de ani) - A dominat centrul terenului, zonă în care a recuperat multe baloane. În plus, a marcat golul care a deschis drumul roş-albaştrilor spre victorie.

ADVERTISING

Mattias Käit (Rapid / 23 de ani) - Transferat în iarnă, a devenit rapid un titular incontestabil. A înscris a doua oară în 10 jocuri.

ATACANŢI

Jája Silva (FC Botoşani / 23 de ani) - Intrat pe teren la startul reprizei a doua, a marcat un gol şi a contribuit la celelalte trei reuşite izbutite de moldoveni în partea secundă.

Alexandru Tudorie (Sepsi OSK / 25 de ani) - Graţie dublei reuşite în ultima rundă, actualul vârf al covăsnenilor a ajuns la 38 de goluri în 166 de meciuri jucate în Liga 1.

ADVERTISING

Claudiu Petrila (CFR Cluj / 21 de ani) - Introdus la pauză, s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare. A pasat decisiv la prima reuşită a clujenilor, apoi a marcat golul care a închis tabela.

ANTRENORUL ETAPEI

Laurențiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 46 de ani) - Şi-a arătat clasa! A gestionat profesionist momentul dificil prin care a trecut echipa şi a ajuns acum la șapte victorii la rând, performanţă unică în cariera lui Reghecampf pe prima scenă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇