LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a din Superligă

LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, echipa ideală a etapei a 6-a din Superligă:

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Petrolul / 25 de ani) - A avut nu mai puţin de patru intervenţii decisive! Achiziţia sa de către ploieşteni se dovedeşte a fi o mutare foarte bună.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) - Utilizat pentru întâia oară în acest sezon, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Ionuț Larie (Farul / 35 de ani) - Pe lângă evoluţia sigură din defensivă, căpitanul dobrogenilor a marcat din penalty golul care a făcut diferenţa pe tabelă.

ADVERTISING

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) - A câştigat 17 dueluri, dintre care 10 aeriene, capitol la care a fost cel mai bun din runda a 6-a.

Junior Morais (Rapid / 36 de ani) - A marcat spectaculos, cu un şut de la mare distanţă. A fost a noua reuşită din cariera brazilianului pe prima scenă din România.

MIJLOCAŞI

Alexandru Ișfan (FC Argeş / 22 de ani) - Deşi nu a marcat în derby-ul Argeşului, a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de piteşteni, el fiind declarat la final "Jucătorul meciului".

ADVERTISING

Jair Silva (Petrolul / 28 de ani) - A înscris pentru întâia oară în Superliga României, golul său fiind şi primul marcat de un jucător în acest sezon direct din lovitură liberă.

Tony Njike (FC Argeş / 24 de ani) - A pasat decisiv pentru singura reuşită a partidei de la Mioveni. S-a impus ca titular în formula gândită de Andrei Prepeliţă.

Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 34 de ani) - A făcut un joc foarte bun la centrul terenului. Şi-a trecut în cont a doua  pasă decisivă din acest sezon.

ADVERTISING

ATACANŢI

Mario Rondon (Sepsi OSK / 36 de ani) – Prin reuşita din ultima rundă, experimentatul atacant al covăsnenilor a ajuns la 27 de goluri în 95 de meciuri disputate în campionatul României.

Denis Alibec (Farul / 31 de ani) - Poate fi considerat jucătorul etapei, asta nu doar datorită golului marcat, ci a prestaţiei sale. A reuşit șapte driblinguri, cele mai multe dintre toţi fotbaliştii cu minute în ultima rundă, şi a câştigat 12 dueluri în atac.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (Sepsi OSK / 57 de ani) - Covăsnenii continuă seria rezultatelor pozitive. Pe „Cluj Arena", jocul echipei a fost unul consistent, fapt dovedit de indexul Instat - 221, cel mai bun înregistrat de o formaţie în cele cinci partide disputate din etapa a 6-a.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇