LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a din Superligă

LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, echipa ideală a etapei a 6-a din Superligă:

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Petrolul / 25 de ani) - A avut nu mai puţin de patru intervenţii decisive! Achiziţia sa de către ploieşteni se dovedeşte a fi o mutare foarte bună.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) - Utilizat pentru întâia oară în acest sezon, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Ionuț Larie (Farul / 35 de ani) - Pe lângă evoluţia sigură din defensivă, căpitanul dobrogenilor a marcat din penalty golul care a făcut diferenţa pe tabelă.

ADVERTISING

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) - A câştigat 17 dueluri, dintre care 10 aeriene, capitol la care a fost cel mai bun din runda a 6-a.

Junior Morais (Rapid / 36 de ani) - A marcat spectaculos, cu un şut de la mare distanţă. A fost a noua reuşită din cariera brazilianului pe prima scenă din România.

MIJLOCAŞI

Alexandru Ișfan (FC Argeş / 22 de ani) - Deşi nu a marcat în derby-ul Argeşului, a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de piteşteni, el fiind declarat la final "Jucătorul meciului".

ADVERTISING

Jair Silva (Petrolul / 28 de ani) - A înscris pentru întâia oară în Superliga României, golul său fiind şi primul marcat de un jucător în acest sezon direct din lovitură liberă.

Tony Njike (FC Argeş / 24 de ani) - A pasat decisiv pentru singura reuşită a partidei de la Mioveni. S-a impus ca titular în formula gândită de Andrei Prepeliţă.

Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 34 de ani) - A făcut un joc foarte bun la centrul terenului. Şi-a trecut în cont a doua  pasă decisivă din acest sezon.

ADVERTISING

ATACANŢI

Mario Rondon (Sepsi OSK / 36 de ani) – Prin reuşita din ultima rundă, experimentatul atacant al covăsnenilor a ajuns la 27 de goluri în 95 de meciuri disputate în campionatul României.

Denis Alibec (Farul / 31 de ani) - Poate fi considerat jucătorul etapei, asta nu doar datorită golului marcat, ci a prestaţiei sale. A reuşit șapte driblinguri, cele mai multe dintre toţi fotbaliştii cu minute în ultima rundă, şi a câştigat 12 dueluri în atac.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (Sepsi OSK / 57 de ani) - Covăsnenii continuă seria rezultatelor pozitive. Pe „Cluj Arena", jocul echipei a fost unul consistent, fapt dovedit de indexul Instat - 221, cel mai bun înregistrat de o formaţie în cele cinci partide disputate din etapa a 6-a.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇