LPF a anunțat echipa etapei

LPF a anunțat echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat, echipa etapei a 7-a.

Universitatea Craiova, CFR Cluj și Sepsi dau câte doi jucători, în timp ce FC Argeș, Chindia Târgoviște, Hermannstadt, FCSB și Viitorul au câte un jucător în cea mai bună echipă a rundei:

Micle - Bălașa, Bouhenna, Vinicius - Neguț, Moruțan, Addae, Vașvari - Man, Debeljuh, Mățan.

Antrenorul etapei a fost numit Cristiano Bergodi, de la Universitatea Craiova.

Iată comunicatul LPF:

PORTAR

George Mihai Micle (FC Argeş / 18 ani) - A fost mutarea câştigătoare făcută de Ionuţ Moşteanu în formula de start. Puştiul trimis în poarta piteştenilor s-a remarcat chiar în meciul de debut, având patru intervenţii salvatoare. Merită urmărit cu atenţie şi în rundele următoare.

ADVERTISING

FUNDAŞI

Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 25 de ani) - A făcut un nou meci fără greşeală. Este într-o vizibilă creştere de formă, iar asta se observă şi în rezultatele oltenilor, care au încasat doar trei goluri.

Rachid Bouhenna (Sepsi OSK / 29 de ani) - A înscris pentru a doua oară în acest sezon. Este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din campionatul României.

Paulo Vinicius (CFR Cluj / 36 de ani) - Din nou, fundaşul brazilian a fost decisiv pentru clujeni. A marcat al doilea gol în acest sezon şi al 14-lea în 93 de meciuri bifate în CASA Liga 1.

MIJLOCAŞI

Cristian Neguţ (Chindia / 24 de ani) - A alergat mult pe toată durata meciului, dominând flancul drept, de unde a şi pasat decisiv pentru reuşita de trei puncte izbutită de Daniel Florea.

ADVERTISING

Olimpiu Moruţan (FCSB / 21 de ani) - Şi-a asumat rolul de coordonator, participând la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de roş-albaştri. A înscris pentru a doua oară în ediţia curentă, în care mai are şi două pase decisive.

Bright Addae (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A marcat chiar la debutul pe prima scenă din România. Este un mijlocaş cu un fizic impresionant, dispus la un consum mare de energie pe durata meciului.

Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 33 de ani) - A recuperat multe mingi la centrul terenului, de unde a pus bazele atacurilor iniţiate de covăsneni. A înscris pentru a 41-a oară în CASA Liga 1.

ADVERTISING

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) - Este jucătorul începutului de sezon în CASA Liga 1, competiţie în care a marcat șase goluri, a oferit trei pase decisive, a scos un penalty. Este înclus pentru a cincea oară în echipa etapei.

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 24 de ani) - Este un atacant de careu cu calităţi formidabile, pe care Dan Petrescu a reuşit să i le pună rapid în valoare. A ajuns la 14 reuşite în 36 de prezenţe în principala competiţie internă.

Alexandru Măţan (Viitorul / 21 de ani) - A pus o presiune fantastică pe adversari. A devenit jucător de bază în sistemul gândit de Ruben de la Barrera, care l-a titularizat în toate cele șapte jocuri.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (Universitatea Craiova / 56 de ani, FOTO) - Deşi a avut probleme de lot, a găsit soluţii pentru o nouă victorie, a șaptea la rând. Trece prin cea mai bună perioadă din cariera de antrenor.

Iată ce mai puteți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇