Lovitură pentru Jose Mourinho la Tottenham

Lovitură pentru Jose Mourinho la Tottenham

Zilele lui Jose Mourinho la Tottenham par a fi numărate, mai ales după ultima pățanie, eliminarea trupei engleze din optimile Europa League, cu Dinamo Zagreb, deși după meciul tur avea un avans liniștitor de două goluri.

După 2-0 în tur, Spurs a fost învinsă cu 3-0, după prelungiri, de către Zagreb și a fost rușinos eliminată astfel din UEL.

Nici în Premier League lucrurile nu stau mai roz pentru Super Mou, căci Tottenham e abia pe locul 8, departe de pozițiile de cupe europene, cu 45 de puncte.

Duminică, Spurs va merge în deplasarea de la Aston Villa, de la ora 21.30, o restanță din runda cu numărul 18.

ADVERTISING

O veste proastă pentru Mourinho este și ultima declarație a lui Harry Kane, atacantul de 28 de ani al lui Spurs, care a spus că dorește la vară să plece la o echipă mai bună, într-un interviu realizat pentru cei de la Marca. O variantă ar putea fi plecarea lui Kane la Atletico Madrid, dacă aceștia își pot permite să plătească suma de 80 de milioane de euro la vară, scrie cotidianul Don Balon.

Și asta chiar dacă Simeone e foarte mulțumit de serviciile golgheterului Luis Suarez, venit recent de la Barcelona, dar și de ale puștiului portughez Joao Felix.

Mourinho, în aceste condiții, dacă va mai rămâne din vară la Spurs, și-a făcut o listă cu posibili înlocuitori pentru Kane, după cum scrie același ziar citat mai sus. E vorba de Jovici de la Real Madrid, Danny Ings, Leon Bailey sau Haris Seferovići.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Fanii s-au săturat de situația catastrofală de la Dinamo: "După tot ce am făcut pentru voi?"

Mirel Rădoi este infectat în continuare cu noul coronavirus și poate rata primul meci al României din preliminariile CM 2022

Municipiul Brăila intră în scenariul roşu

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!