Lovitură financiară dată de Gică Hagi: Suma pe care o va încasa Regele după semnarea noului contract

Lovitură financiară dată de Gică Hagi: Suma pe care o va încasa Regele după semnarea noului contract

Gică Hagi a reușit să dea o nouă lovitură financiară și va încasa o sumă importantă după ce a semnat un nou contract.

Potrivit surselor SpotMedia.ro, clubul Viitorul Constanța va încasa 300 de mii de euro pe sezon după ce a semnat un contract de sponsorizare cu OMV Petrom. Suma este astfel mult mai mică decât cea vehiculată in presă, au dezvaluit surse din cadrul clubului Viitorul in exclusivitate pentru SpotMedia.ro.

Înțelegerea se întinde pe o perioadă de trei ani, astfel că în conturile celor de la Viitorul vor ajunge în mod cert 900 de mii de euro.

ADVERTISING

Suma poate crește însă întrucât în contract sunt stipulate diverse bonusuri de performanță, dacă echipa va ajunge în cupele europene sau dacă va caștiga titlul.

Odată cu meciul cu Poli Iași, numele OMV Petrom apare pe tricoul celor de la Viitorul. De asemenea, și pe tricourile pe care Gică Hagi le poartă la acțiunile de presă.

În 2019, OMV Petrom a avut un buget uriaș, de aproximativ 750 de milioane de euro.

Până să semneze acest partneriat, Viitorul Constanța a încasat, în 2019, aproape 1 milion de euro din contractele de sponsorizare.

ADVERTISING

Datorită vânzărilor de jucători, Viitorul Constanța a reușit însă să încheie pe plus bilanțul contabil din ultimii trei ani.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇