Lovitură de imagine dură pentru Neymar

Lovitură de imagine dură pentru Neymar

Fotbalistul brazilian Neymar, starul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, şi compania de echipament sportiv Nike au pus punct parterneriatului lor, care dura de 15 ani, a anunţat, sâmbătă, concernul american, citat de AFP.

"Eu confirm că Neymar nu mai este sportivul Nike", a spus Josh Benedek, un purtător de cuvânt al grupului, într-un comunicat, fără a furniza detalii.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Nike a semnat cu Neymar pe când acesta avea 13 ani şi nu intrase în echipa profesionistă a lui Santos, emblematicul club al lui Pele, din statul Sao Paulo, driblingurile sale de la acea vreme devenind celebre pe internet.

Conform presei, atacantul echipei Braziliei (28 ani) ar fi în tratative cu Puma, rivalul german al lui Nike.

Site-ul brazilian UOL a avansat varianta conform căreia Neymar şi Nike au eşuat în găsirea unui acord privind valoarea remuneraţiei jucătorului pentru reînnoirea contractului. Negocierile între agenţi şi compania americană intraseră în impas de mai multe luni.

Magazinul Forbes, care îl clasează pe Neymar pe locul 7 al celor mai bine plătite celebrităţi din lume, estimează veniturile sale pentru anul acesta la 95,5 milioane dolari, inclusiv contractele de sponsorizare.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!