Lobonț, în pericol de a fi demis | Rezultatele dezamăgitoare înregistrate de naționala sub 20 de ani a României

Lobonț, în pericol de a fi demis | Rezultatele dezamăgitoare înregistrate de naționala sub 20 de ani a României

Bogdan Lobonț riscă să fie îndepărtat de la cârma naționalei sub 20 de ani a României.

Rezultatele sub așteptări, chiar rușinoase, îl pot costa postul pe Lobonț, după cum directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a recunoscut.

"Am vorbit cu Lobonț, vorbea despre probleme de mentalitate, de atitudine. Dar nu e în regulă, se persistă, se adună rezultate care deranjează. E o competiție în care jucătorii trebuie să adune experiență. Adevărul este că mulți jucători talentați ai fotbalului românesc au fost la naționala U19", a spus Stoichiță într-o intervenție la ProX.

ADVERTISING

"Vedem ce putem face, nu vreau să fiu influențat emoțional, vreau să fiu cât mai lucid și exact în aprecieri. Dar nu e bine, e și o chestie de imagine. Jucând în tricoul României trebuie să știi să suferi, să te dăruiești. E inexplicabil, aștept să facem o analiză a tot ce s-a întâmplat", a adăugat oficialul FRF.

8 meciuri a jucat naționala României cu Lobonț pe bancă, în care a înregistrat trei victorii și cinci înfrângeri, încasând nu mai puțin de 27 de goluri:

2021

România - Portugalia 2-1
Anglia - România 6-1
România - Cehia 2-1
Germania - România 4-0
România - Polonia 2-1
Italia - România 7-0

ADVERTISING

2022

România - Norvegia 1-2
Elveția - România 5-0

Bogdan Lobonț a devenit, în luna august a anului trecut, primul selecționer din istoria reprezentativei sub 20 de ani a României.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇