Liverpool face un pas greșit în Premier League și poate spune adio titlului

Liverpool face un pas greșit în Premier League și poate spune adio titlului

Gruparea engleză Liverpool FC a remizat sâmbătă seara în compania celor de la Tottenham, scor 1-1 în etapa cu numărul 36 din Premier League, iar acest lucru înseamnă că rivala Manchester City se poate distanța la trei puncte în clasament.

Liverpool venea după proaspăta calificare în a zecea finală de CCE/Champions League, dar Spurs a început mai bine și a deschis scorul în minutul 56 prin coreeanul Son, asta deși în primul mitan Van Dijk lovise bara cu o lovitură de cap bine țintită.

Egalarea a venit greu, prin Luis Diaz, în minutul 78, însă oricâte strădanii a mai depus apoi Liverpool pe final de meci, nu a mai putut destabiliza apărarea lui Conte.

Este egalitate acum între cormorani și City la vârf de clasament, însă cetățenii se pot duce la 3 puncte avans dacă vor triumfa cu Newcastle duminică seara de la 18.30.

ADVERTISING

Trebuie spus totuși că City e un colos care sângerează acum, după ce a fost eliminată dramatic la mijloc de săptămână cu Real Madrid în semifinalele Champions League, deși în minutul 91 conducea cu 2-0 la general pe tabelă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!