Lionel Messi, la Manchester City? Reacția oficială a liderului din Premier League

Lionel Messi, la Manchester City? Reacția oficială a liderului din Premier League

Clubul englez de fotbal Manchester City neagă că ar fi avut contacte în vederea obţinerii semnăturii lui Lionel Messi, chiar dacă starul argentinian se află în ultimele sale luni de contract cu FC Barcelona, informează EFE.

Un purtător de cuvânt al liderului campionatului Angliei a asigurat, într-o declaraţie acordată postului de televiziune Sky Sports, că nu au existat contacte şi nici ofere pentru argentinian, nici în vară şi nici acum.

Messi, în vârstă de 33 ani, şi-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona, club de care a dorit să se despartă în vara trecută, dar în final a renunţat la această intenţie şi a decis să continue încă un sezon pe Camp Nou.

ADVERTISING

Potrivit presei sportive internaţionale, Manchester City ar fi destinaţia ideală pentru Lionel Messi, care ar avea ocazia să lucreze din nou cu antrenorul Pep Guardiola, sub comanda căruia a cucerit de două ori trofeul Ligii Campionilor la FC Barcelona.

O altă opţiune avansată de mass-media o reprezintă Paris Saint-Germain, club la care argentinianul ar putea juca din nou alături prietenul său brazilian Neymar.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇