Liga 1 | LPF a prezentat echipa etapei a 27-a

Liga 1 | LPF a prezentat echipa etapei a 27-a

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat astăzi echipa ideală a etapei a 27-a din Liga 1.

Protagonista rundei este FC Argeș, care dă trei jucători plus antrenorul etapei după succesul cu Farul Constanța.

Dar iată cum arată echipa ideală a etapei a 27-a:

PORTAR

Alexandru Greab (FC Argeş / 29 de ani) - A închis excelent poarta, contribuind din plin la succesul reuşit de piteşteni la Ovidiu.

FUNDAŞI

Costinel Tofan (FC Argeş / 25 de ani) - A câştigat 17 dueluri, cele mai multe reuşite de fundaşii dreapta utilizaţi în etapa a 27-a.

ADVERTISING

Daniel Graovac (CFR Cluj / 28 de ani) - S-a impus ca titular la CFR. A înscris primul gol în tricoul grupării clujene.

Ionuţ Balaur (CS Mioveni / 32 de ani) - Pe lângă evoluţia ireproşabilă din defensivă, a marcat golul care le-a adus argeşenilor un punct.

Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 35 de ani) - A fost mutarea câştigătoare făcută de Prepeliţă pe durata partidei cu Farul, golul său  readucându-i pe piteșteni în lupta pentru play-off.

MIJLOCAŞI

George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 21 de ani) - A înscris de două ori şi a ajuns la 10 goluri în 66 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Malcom Edjouma (FCSB / 25 de ani) - A înscris pentru întâia oară în tricoul roş-albaştrilor. A ajuns la cinci goluri în ediţia curentă.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani) - Din nou, decarul ardelenilor a fost jucătorul care a decis un meci extrem de important în lupta pentru titlu. A fost a al șaptelea său gol în ediţia curentă.

ATACANŢI

Gabriel Torje (Dinamo / 32 de ani) - Este liderul care o poate duce pe Dinamo spre atingerea obiectivului. A reuşit o dublă.

Constantin Budescu (FC Voluntari / 33 de ani - FOTO) - Încântător! A înscris de două ori, reuşitele sale apropiind-o şi mai mult pe FC Voluntari de play-off.

ADVERTISING

Antonio Bordușanu (Dinamo / 17 ani) - Prezenţa sa în teren este dovada clară că Dinamo are viitor. A înscris primul gol din carieră în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Andrei Prepeliță (FC Argeş / 36 de ani) - A pregătit excelent partida de la Ovidiu, iar la final s-a bucurat de un succes extrem de important.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇