Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 8-a din play-off/play-out

Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 8-a din play-off/play-out

Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit echipa ideală din etapa a 8-a a play-off-ului/play-out-ului Ligii 1.

CFR Cluj și FC U Craiova dau câte trei jucători. Dar iată echipa ideală în viziunea LPF:

PORTAR

Robert Popa (FC U Craiova 1948 / 19 ani) - Deşi a primit două goluri, intervenţiile sale au contat decisiv în stabilirea rezultatului final.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 24 de ani) - Revenit printre titulari, a marcat un gol, primul în acest sezon, şi a reuşit o pasă decisivă.

Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) - A fost fundaşul central din play-off cu cel mai bun index Instat (272). A câştigat majoritatea duelurilor cu adversarii.

ADVERTISING

Erico da Silva (UTA / 32 de ani) - Sigur în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac. Experimentatul fundaş brazilian a fost, în  multe momente din acest sezon, principalul stâlp din defensiva arădenilor, una dintre cele mai bune din campionat.

Risto Radunovic (FCSB / 30 de ani) - Dăruire totală! A făcut excelent ambele faze. În plus, a pasat decisiv pentru singurul gol al meciului.

MIJLOCAŞI

Geani Crețu (Dinamo / 22 de ani) - A marcat primul său gol în Liga 1, unul care s-a dovedit a fi de 3 puncte.

ADVERTISING

Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani) - Din nou, decarul clujenilor a fost la înâlţime! A marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

Juan Bauza (FC U Craiova 1948 / 26 de ani) - A pasat decisiv la prima reuşită a craiovenilor, a scos un penalty şi a contribuit la golul al treilea înscris de elevii lui Nicolo Napoli. A reuşit opt driblinguri pe durata partidei.

Ramon Gașpar (Gaz Metan / 19 ani) - A fost cel mai bun de pe teren în duelul medieşenilor cu Academica. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ADVERTISING

ATACANŢI

Andrea Compagno (FC U Craiova 1948 / 26 de ani) - Vârful oltenilor şi-a continuat forma bună din 2022, an în care a marcat de 10 ori.

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 25 de ani) - Prin dubla reuşită în ultima etapă, vârful CFR-ului a ajuns la 13 goluri în ediţia curentă, toate din acţiune.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 47 de ani) - A schimbat inspirat spre final şi a câştigat un meci cât o finală, victoria păstrând-o pe FCSB în lupta pentru titlu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇