Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a din play-off/play-out

Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a din play-off/play-out

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1:

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) - A avut 4 şuturi respinse, dintre care două "supersave-uri". Dă siguranţă echipei, iar rezultatele muncii sale se văd şi în clasament.

FUNDAŞI

Christopher Braun (FC Botoşani / 30 de ani) - A făcut excelent faza defensivă, iar urcările sale în atac au pus probleme adversarilor.

Adrian Scarlatache (CS Mioveni / 35 de ani) - Experimentatul fundaş al argeşenilor şi-a trecut numele pe tabelă, deschizând drumul grupării din Mioveni spre o nouă victorie.

ADVERTISING

Aurélien Dawa (FC Botoşani / 26 de ani) - Fundaşul moldovenilor a înscris golul care a readus-o pe FC Botoşani pe unul dintre locurile care asigură prezenţa în barajul pentru Conference League.

Nicușor Bancu (U Craiova / 29 de ani) - Este fundaşul stânga cu cel mai bun index Instat din runda a 6-a de play-off şi play-out, 274. A avut un procentaj de 100 % la capitolul dueluri câştigate în defensivă.

MIJLOCAŞI

Darius Olaru (FCSB / 24 de ani) - A avut o nouă evoluţie remarcabilă. Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă.

ADVERTISING

Alexandru Crețu (U Craiova / 30 de ani) - Este marele câştig al oltenilor din 2022, prestaţiile sale de la centrul terenului fiind tot mai bune.

"Nana" Boateng (CFR Cluj / 27 de ani) – A reuşit primul său gol în Liga 1, unul care ar putea fi extrem de important în lupta pentru titlu.

ATACANŢI

Florin Tănase (FCSB / 27 de ani) - A reuşit prima triplă din carieră în Liga 1 şi s-a distanţat în clasamentul golgheterilor la 3 lungimi de principalul urmăritor.

Andrei Ivan (U Craiova / 25 de ani) - Şi-a completat sezonul excepţional cu un nou gol şi alte două pase decisive.

ADVERTISING

Rareș Ilie (Rapid / 19 ani) - A marcat un gol spectaculos, care ne-a amintit multora de execuţiile fostului mare jucător Adrian Ilie.

ANTRENORUL ETAPEI

Adrian Mutu (Rapid / 43 de ani) - Cu el pe bancă, Rapid a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1, ultimul succes apropiind-o şi mai mult pe gruparea giuleşteană de barajul pentru cupele europene.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇