Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a din play-off/play-out

Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a din play-off/play-out

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1:

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) - A avut 4 şuturi respinse, dintre care două "supersave-uri". Dă siguranţă echipei, iar rezultatele muncii sale se văd şi în clasament.

FUNDAŞI

Christopher Braun (FC Botoşani / 30 de ani) - A făcut excelent faza defensivă, iar urcările sale în atac au pus probleme adversarilor.

Adrian Scarlatache (CS Mioveni / 35 de ani) - Experimentatul fundaş al argeşenilor şi-a trecut numele pe tabelă, deschizând drumul grupării din Mioveni spre o nouă victorie.

ADVERTISING

Aurélien Dawa (FC Botoşani / 26 de ani) - Fundaşul moldovenilor a înscris golul care a readus-o pe FC Botoşani pe unul dintre locurile care asigură prezenţa în barajul pentru Conference League.

Nicușor Bancu (U Craiova / 29 de ani) - Este fundaşul stânga cu cel mai bun index Instat din runda a 6-a de play-off şi play-out, 274. A avut un procentaj de 100 % la capitolul dueluri câştigate în defensivă.

MIJLOCAŞI

Darius Olaru (FCSB / 24 de ani) - A avut o nouă evoluţie remarcabilă. Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă.

ADVERTISING

Alexandru Crețu (U Craiova / 30 de ani) - Este marele câştig al oltenilor din 2022, prestaţiile sale de la centrul terenului fiind tot mai bune.

"Nana" Boateng (CFR Cluj / 27 de ani) – A reuşit primul său gol în Liga 1, unul care ar putea fi extrem de important în lupta pentru titlu.

ATACANŢI

Florin Tănase (FCSB / 27 de ani) - A reuşit prima triplă din carieră în Liga 1 şi s-a distanţat în clasamentul golgheterilor la 3 lungimi de principalul urmăritor.

Andrei Ivan (U Craiova / 25 de ani) - Şi-a completat sezonul excepţional cu un nou gol şi alte două pase decisive.

ADVERTISING

Rareș Ilie (Rapid / 19 ani) - A marcat un gol spectaculos, care ne-a amintit multora de execuţiile fostului mare jucător Adrian Ilie.

ANTRENORUL ETAPEI

Adrian Mutu (Rapid / 43 de ani) - Cu el pe bancă, Rapid a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1, ultimul succes apropiind-o şi mai mult pe gruparea giuleşteană de barajul pentru cupele europene.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇