Liga 1: LPF a anuntat echipa ideală a etapei a 3-a din play-off şi play-out

Liga 1: LPF a anuntat echipa ideală a etapei a 3-a din play-off şi play-out

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat, astăzi, echipa ideală a 3-a din play-off-ul şi play-out-ul Ligii 1.

LPF a ales câte doi jucători de la FC Argeș, Sepsi și Universitatea Craiova, în timp ce FC Voluntari, Hermannstadt, Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani si Chindia Târgoviște au câte un reprezentant:

PORTAR

Alexandru Greab (FC Argeş / 28 de ani) - Intervenţiile sale au ţinut neatinsă plasa porţii argeşenilor. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.

 FUNDAŞI

Ionuţ Balaur (FC Voluntari / 31 de ani) - Se simte excelent în noul sistem de joc practicat de ilfoveni. A pasat decisiv pentru golul reuşit de Betancor.

ADVERTISING

Grigore Turda (FC Argeş / 23 de ani) - Pe lângă prestaţia sigură din defensivă, a scos şi penalty-ul în urma căruia piteştenii au marcat singurul gol al meciului de pe terenul Astrei.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - A avut o prestaţie fără greşeală în apărare şi a marcat golul care le-a adus covăsnenilor prima victorie din istorie pe terenul roş-albaştrilor bucureşteni.

MIJLOCAŞI

Petrişor Petrescu (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A fost cel mai bun de pe teren. A marcat singurul gol al meciului cu UTA, reuşita sa aduncându-le sibienilor trei puncte mari în lupta pentru supravieţuire.

ADVERTISING

Dan Nistor (Universitatea Craiova / 32 de ani) - A avut o evoluţie consistentă la mijlocul terenului, de unde a trimis multe baloane utile în ofensivă. A pasat decisiv lui Tudorie, pentru golul care a închis tabela.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 23 de ani) - Este unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din play-out. A marcat un gol, al optulea în ediţia curentă, şi a oferit două pase decisive.

Claudiu Petrila (Sepsi OSK / 20 de ani) - Este unul dintre cei mai buni jucători din generaţia sa. A înscris pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai are şi o pasă decisivă.

ADVERTISING

ATACANŢI

Realdo Fili (FC Botoşani / 24 de ani) - Prin dubla izbutită în poarta celor de la Academica, vârful botoşănenilor a ajuns la șase goluri în 19 meciuri bifate în ediţia curentă.

Daniel Florea (Chindia / 33 de ani) - Este jucătorul primelor trei etape din play-out, în care a înscris de fiecare dată, contribuind din plin la parcursul bun al târgoviştenilor.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani - foto) - Trece printr-o perioadă foarte bună din carieră. A înscris al șaptelea gol în ediţia curentă, dintre care șase în 2021.

ANTRENORUL ETAPEI

Marinos Ouzounidis (Universitatea Craiova / 52 de ani) - A pregătit excelent derby-ul cu CFR, iar la final s-a putut bucura de câştigarea celor trei puncte, care o menţin pe Universitatea în lupta pentru titlu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇