Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 29-a

Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 29-a

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat echipa ideală a etapei a 29-a a Ligii 1.

CFR Cluj, FC Argeș, Farul Constanța și FC U Craiova dau câte doi jucători, echipa fiind completată cu fotbaliști de la Chindia Târgoviște, Sepsi Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova.

Dar iată cum arată echipa ideală a rundei încheiate ieri:

PORTAR

Cătălin Căbuz (Chindia / 25 de ani) - Intervenţiile sale au contribuit decisiv la victoria reuşită de târgovişteni în faţa celor de UTA.

FUNDAŞI

Costinel Tofan (FC Argeş / 25 de ani) - A câştigat 13 dueluri, dintre care șase în atac. A crescut mult valoric sub conducerea lui Andrei Prepeliţă.

ADVERTISING

Branislav Niňaj (Sepsi OSK / 27 ani) - Puternicul fundaş slovac din apărarea covăsnenilor a marcat pentru întâia oară în principala competiţie internă.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) - A trimis în poarta ilfovenilor o excelentă centrare venită dintr-un corner executat de Deac. Golul său a fost unul de trei puncte.

Bradley de Nooijer (Farul / 24 de ani) - Unul dintre cei mai buni pasatori decisivi din campionat, fundaşul stânga al dobrogenilor a reuşit şi primul gol din carieră în Liga 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani) - Şi-a trecut în cont a șaptea pasă decisivă din acest sezon, în care a mai reuşit şi șapte goluri.

Dragoș Nedelcu (Farul / 25 de ani) - A avut o prestaţie consistentă la centrul terenului şi a marcat un gol.

Cristian Tănase (FC Argeş / 35 de ani) - A fost mijlocaşul ofensiv cu cel mai bun index InStat - 268. A câştigat 11 dueluri în atac şi a avut o acurateţe a paselor de 83 %.

Juan Bauza (FC U 1948 / 25 de ani) - A dirijat excelent jocul oltenilor în spectaculoasa victorie reuşită în faţa Rapidului.

ADVERTISING

ATACANŢI

Andrea Compagno (FC U 1948 / 25 de ani) - A înscris pentru a patra oară în ultimele cinci etape, fiind jucătorul care a contribuit decisiv la parcursul bun realizat de FCU 1948 în 2022.

Jovan Marković (Universitatea Craiova / 20 de ani) - Unul dintre cei mai buni tineri jucători din Liga 1, Markovic a reuşit o dublă şi a ajuns la nouă goluri în acest campionat, toate din acţiune.

ANTRENORUL ETAPEI

Dan Petrescu (CFR Cluj / 54 de ani - FOTO) - Cu un sistem nou de joc, Dan Petrescu l-a învins pe fostul său coleg de la naţională şi a dus CFR-ul la 14 puncte de locul secund.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇