Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 14-a

Liga 1 | LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 14-a

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, echipa ideală a etapei a 14-a a Ligii 1.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 14-a:

PORTAR

Sorin Mogoșanu (FC U Craiova 1948 / 28 de ani) - Titularizat de Flavius Stoican, a făcut un meci mare, salvând un punct pentru craioveni.

FUNDAŞI

Damien Dussaut (Farul / 26 de ani) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri reuşite de dobrogeni în acest sezon.

Paulo Vinícius (FCSB / 37 de ani) - O nouă prestaţie fără greşeală în dreptul unuia dintre cei mai buni jucători străini prezenţi în ultimii ani în Liga 1.

ADVERTISING

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) - Căpitanul covăsnenilor a înscris pentru a doua oară în ediţia curentă, ajungând la 27 de goluri în 154 de meciuri disputate în Liga 1.

Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) – Liderul clujenilor a urcat des în atac, punând multe probleme adversarilor.

MIJLOCAŞI

Doru Popadiuc (Chindia / 26 de ani) - Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă. Transferul său la gruparea târgovişteană se dovedeşte a fi o mutare inspirată.

Dan Nistor (Universitatea Craiova / 33 de ani) - A dirijat jocul oltenilor, care au bifat a cincea victorie consecutivă în campionat.

ADVERTISING

Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 23 de ani) - A făcut cel mai bun meci pe prima scenă. A marcat de două ori şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de covăsneni.

ATACANŢI

Billel Omrani (CFR Cluj / 28 de ani) - A marcat golul care le-a adus clujenilor toate cele trei puncte. A fost a 31-a reuşită din contul său în Liga 1.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) - A înscris de patru ori, performanţă reuşită ultima oară pe prima scenă din România de către George Ţucudean, în urmă cu patru ani, pe 30 septembrie 2017, în partida Viitorul - Poli Iaşi 5-2.

ADVERTISING

Anass Achahbar (Sepsi OSK / 27 de ani) - A contribuit la victoria echipei sale cu două pase decisive. Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul / 56 de ani) - Constănţenii au izbutit o victorie importantă, asta deoarece a fost reuşită pe terenul uneia dintre contracandidatele la un loc în play-off.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇