Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 9-a

Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 9-a

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat, astăzi, echipa etapei a 9-a a Ligii 1.

FC Voluntari are cei mai mulți jucători, trei la număr, în timp ce Gaz Metan Mediaș dă doi fotbalisți.

Dar iată cum arată echipa ideală a etapei a 9-a:

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Gaz Metan / 24 de ani) - Prin intervenţiile sale, portarul Gazului a contribuit la prima victorie reuşită de medieşeni pe teren advers în campionatul curent.

FUNDAŞI

Valentin Crețu (FCSB / 32 de ani) - A dominat flancul drept. A scos penalty-ul în urma căruia roş-albaştrii au marcat singurul gol meciului cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISING

Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) - Este liderul defensivei clujenilor, care redevine o forţă cu el în teren şi Dan Petrescu pe bancă.

Grigore Turda (FC Argeş / 24 de ani) - Fundaşul piteştenilor a marcat pentru a doua oară în acest sezon, reuşita sa fiind una de 3 puncte.

Rareş Ispas (Sepsi OSK / 21 de ani) - Debutant în ediţia curentă pe prima scenă, devine un jucător tot mai interesant, pe care merită să-l urmărim cu atenţie.

MIJLOCAŞI

Cristian Costin (FC Voluntari / 23 de ani) - S-a evidenţiat şi în această rundă prin cele două goluri marcate. Trece printr-o foarte bună perioadă din carieră.

ADVERTISING

Hervin Ongenda (FC Botoşani / 26 de ani) - Decarul moldovenilor a înscris din nou şi a ajuns la 3 goluri şi două pase decisive în ediţia curentă.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 24 de ani) - A contribuit decisiv cu două pase de gol la prima victorie din istoria Gazului pe terenul Rapidului.

ATACANŢI

Daniel Popa (Chindia / 26 de ani) - A marcat de două ori şi a ajuns la 10 goluri marcate în 43 de jocuri disputate în tricoul Chindiei pe prima scenă.

Adam Nemec (FC Voluntari / 36 de ani) - Experimentatul vârf al ilfovenilor a înscris din nou. A fost a 24 reuşită în 94 de meciuri bifate în Liga 1.

ADVERTISING

Ion Gheorghe (FC Voluntari / 21 de ani) - A contribuit la succesul ilfovenilor cu un gol marcat direct din lovitură liberă şi cu o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Dan Petrescu (CFR Cluj / 53 de ani) - În ciuda problemelor de lot, Dan Petrescu a pregătit excelent derby-ul cu Universitatea, iar la final s-a putut bucura de prima victorie din acest mandat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇