Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 28-a

Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 28-a

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, luni, echipa ideală a etapei a 28-a a Ligii 1:

PORTAR

Mihai Popa (FC Voluntari / 21 de ani) - A bifat un nou meci fără gol încasat. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.

FUNDAŞI

Radu Negru (FC U 1948 / 22 de ani) - A dominat flancul drept. A înscris pentru întâia oară în principala competiţie internă.

Daniel Graovac (CFR Cluj / 28 de ani) - O nouă prestaţie sigură. A pasat decisiv la golul al doilea reuşit de clujeni.

Virgil Ghiță (Farul / 23 de ani) - A fost ca un zid în faţa atacanţilor adversarilor. În plus, a marcat un nou gol în Liga 1.

ADVERTISING

Mario Camora (CFR Cluj / 35 de ani) - Căpitanul clujenilor a înscris şi a deschis drumul liderului spre un succes foarte important. A fost a 10-a reuşită din carieră în Liga 1.

MIJLOCAŞI

Cosmin Matei (Dinamo / 30 de ani) - Evoluţie foarte bună în derby. A înscris pentru a 28-a oară în Liga 1.

Desley Ubbink (UTA / 28 de ani) - A înscris pentru a treia oară în acest sezon, stagiune în care mai are şi două pase decisive.

Constantin Grameni (Farul / 19 ani) - A făcut un joc perfect la centrul terenului. Este un jucător cu un mare potenţial de creştere.

ADVERTISING

Gustavo Vagenin (Universitatea Craiova / 30 de ani) - Trece printr-o formă excelentă în acest început de 2022, an în care a reuşit patru goluri şi două pase decisive.

ATACANŢI

Andrea Compagno (FC U 1948 / 25 de ani) - Puternicul vârf al oltenilor a ajuns la șase goluri în Liga 1, toate din acţiune.

Jefté Betancor (Farul / 28 de ani) - A marcat şi s-a distanţat în clasamentul marcatorilor la patru lungimi de urmăritori.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul / 57 de ani) - A câştigat tactic duelul cu bucureştenii, cărora le-a produs prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇