Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 17-a

Liga 1 | LPF a anunțat echipa etapei a 17-a

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, echipa etapei a 17-a a Ligii 1.

FC Argeș, câștigătoare la UTA, dă cei mai mulți jucători, trei la număr, în timp ce FCSB și FC Botoșani au câte doi reprezentanți.

Dar iată echipa etapei a 17-a a Ligii 1:

PORTAR

Alexandru Greab (FC Argeş / 29 de ani) - A avut șapte şuturi respinse, intervenţiile sale contribuind decisiv la victoria reuşită de piteşteni la Arad.

FUNDAŞI

Claudiu Belu-Iordache (Rapid / 28 de ani) - A oferit pasa de gol în urma căreia giuleştenii au egalat.

ADVERTISING

Bogdan Racovițan (FC Botoşani / 21 de ani) - A făcut un nou meci foarte bun. Prinde pentru a doua oară "Echipa etapei".

João Miguel (FC Argeş / 28 de ani) - A înscris primul său gol în Liga 1. Graţie reuşitei sale, piteştenii au izbutit o victorie mare pe terenul unei contracandidate în lupta pentru locurile care duc în play-off.

Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 35 de ani) - Experimentatul fundaş stânga trece printr-o perioadă formidabilă. A ajuns la patru pase decisive, fiind printre cei mai buni din Liga 1 la acest capitol.

ADVERTISING

MIJLOCAŞI

Malcom Edjouma (FC Botoşani / 25 de ani) - A făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. A înscris pentru a doua oară în acest sezon.

Adrian Șut (FCSB / 22 de ani) - Tânărul mijlocaş al celor de la FCSB a înscris pentru întâia oară în tricoul roş-albaştrilor. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unui meci.

Vadim Raţă (FC Voluntari / 28 de ani) - Continuă forma fantastică din acest sezon. A ajuns la șase goluri şi două pase decisive în 17 meciuri.

ADVERTISING

ATACANŢI

Andrei Cordea (FCSB / 22 de ani) - A înscris golul victoriei roş-albaştrilor în derby-ul etapei. A fost a treia sa reuşită în acest campionat.

Alexandru Buziuc (CS Mioveni / 27 de ani) - A înscris un gol frumos. A fost a 13-a reuşită din contul acestuia în 150 de meciuri strânse în Liga 1.

Valentin Costache (CFR Cluj / 23 de ani) - A profitat de şansa primită din parta antrenorului şi a fost cel mai bun jucător de pe teren, contribuind la victoria clujenilor cu un gol şi o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 46 de ani) - Cu el pe bancă, bucureştenii au câştigat al doilea meci la rând, ambele adversare fiind echipe din partea superioară a clasamentului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇