Liga 1: LPF a anunțat echipa etapei

Liga 1: LPF a anunțat echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a prezentat cum arată echipa ideală a etapei a 6-a din play-off-ul şi play-out-ul Ligii 1:

PORTAR

Florin Iacob (UTA / 27 de ani) - A fost în mare formă, intervenţiile sale contribuind din plin la succesul izbutit de arădeni pe terenul giurgiuvenilor.

FUNDAŞI

Erico da Silva (UTA / 31 de ani) -  A fost din nou decisiv pentru UTA. A înscris a cincea oară în acest sezon, patru dintre goluri fiind marcate cu capul.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - Actualul căpitan al covăsnenilor are un an 2021 formidabil, cu patru goluri marcate dintre care două în play-off.

ADVERTISING

Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) - Pentru a doua rundă la rând, puternicul fundaş clujean s-a remarcat şi în defensivă, unde a deviat decisiv pentru golul înscris de Itu.

MIJLOCAŞI

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) - Bucureştenii au bifat al treilea succes la rând, un rol important avându-l căpitanul roş-albilor, care a contribuit decisiv în fiecare dintre aceste meciuri.

Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 34 de ani) - A avut o nouă prestaţie consistentă. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.

ADVERTISING

Darius Olaru (FCSB / 23 de ani) - Revenit printre titulari după accidentare, şi-a făcut din plin simţită prezenţa în teren, reuşind să scoată două penalty-uri.

Olimpiu Moruţan (FCSB / 22 de ani - foto) - A transformat ambele penalty-uri primite de roş-albaştri. Cifre formidabile în ediţia curentă: 8 goluri, 11 pase decisive şi un penalty scos în 31 de apariţii.

ATACANŢI

David Miculescu (UTA / 20 de ani) - Din nou, tânărul jucător arădean şi-a trecut numele pe tabela de marcaj. Este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1.

ADVERTISING

Cephas Malele (FC Argeş / 27 dea ani) - Vârful piteştenilor scrie istorie în Liga 1! A înscris pentru a 18-a oară, o performanţă realizată în sezonul de debut de către străinii prezenţi de-a lungul timpului în campionatul României doar de Sulejman Demollari în ediţia 1991/1992!

Cătălin Itu (CFR Cluj / 21 de ani) - A înscris singurul gol al meciului de la Clinceni, reuşită care o menţine pe CFR în fruntea clasamentului.

ANTRENORUL ETAPEI

Dušan Uhrin (Dinamo / 53 de ani) - Le-a redat încrederea jucătorilor dinamovişti, care au regăsit drumul spre victorie. Astfel, conduşi excelent de pe bancă, gruparea roş-albă a bifat trei succese la rând.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇