Liga 1 | Echipa ideală a etapei a 26-a

Liga 1 | Echipa ideală a etapei a 26-a

Liga Profesionistă de Fotbal a ales cel mai bun unsprezece din etapa a 26-a a Ligii 1.

Iată cum arată echipa ideală a rundei tocmai încheiate:

PORTAR

Mihai Aioani (Farul / 22 de ani) - A închis excelent poarta. Prinde "Echipa etapei" pentru a doua oară în acest sezon.

FUNDAŞI

Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova / 28 de ani) - A depus un efort consistent pe toată durata meciului. A contribuit la prima reuşită a Universităţii.

Răzvan Patriche (Dinamo / 35 de ani) - Cu experimentatul fundaş în centrul defensivei, Dinamo a rezistat eroic la Arad, de unde s-a întors cu un punct.

ADVERTISING

Alin Șeroni (FC Botoşani / 34 de ani) - A înscris pentru întâia oară în stagiunea curentă, în care a bifat 20 de prezenţe.

Bradley de Nooijer (Farul / 24 de ani) - Şi-a tecut în cont a cincea pasă decisivă din campionatul curent, sezonul în curs fiind cel mai bun din carieră la acest capitol.

MIJLOCAŞI

Valentin Gheorghe (FCSB / 25 de ani) - Este arma secretă a bucureştenilor din acest sezon. A intrat în repriza secundă şi a înscris două goluri.

Darius Olaru (FCSB / 23 de ani - FOTO) - Creierul roş-albaştrilor de la centrul terenului a marcat din nou. A ajuns la 20 de reuşite în Liga 1.

ADVERTISING

Enriko Papa (FC Botoşani / 28 de ani) - A contribuit cu un gol şi o pasă decisivă la succesul care i-a apropiat pe moldoveni şi mai mult de a treia prezenţă consecutivă în play-off.

Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 23 de ani) - Este unul dintre cei mai buni jucători din lotul covăsnenilor din ediţia curentă, cea în care a marcat pentru a patra oară.

ATACANŢI

Gustavo Vagenin (Universitatea Craiova / 30 de ani) - Trece printr-o formă foarte bună. A înscris pentru a treia etapă la rând.

Robert Moldoveanu (Farul / 22 de ani) - Este noul pariu al lui Hagi. Introdus pe teren în ultimele 20 de minute, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ADVERTISING

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 46 de ani) - Cu el pe bancă, roş-albaştrii au bifat un nou succes, ajungând la 19 meciuri consecutive fără înfrângere.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇