Liga 1 | Echipa ideală a etapei 23

Liga 1 | Echipa ideală a etapei 23

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a ales cel mai bun prin „11” după meciurile jucate în etapa a 23-a a Ligii 1.

Iată cum arată echipa ideală pentru runda recent încheiată:

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) – Cele opt intervenţii ale sale au ajutat Rapidul să câştige un punct. Este unul dintre cei mai buni portari din principala competiţie internă.

FUNDAŞI

Denis Ciobotariu (FC Voluntari / 23 de ani) - S-a integrat bine în sistemul gândit de Ciobotariu senior. A izbutit primul gol pentru FC Voluntari.

ADVERTISING

Joyskim Dawa (FC Botoşani / 25 de ani) - A fost ca un zid în faţa atacurilor adverse. A înscris pentru a treia oară în ediţia curentă.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) - Căpitanul covăsnenilor şi-a condus exelent echipa spre un nou succes, unul prin care Sepsi OSK rămâne în lupta pentru un loc în play-off.

Risto Radunovic (FCSB / 29 de ani) - A dominat întreg flancul stâng. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unei partide.

MIJLOCAŞI

Răzvan Oaidă (FCSB / 23 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trase de antrenor. În plus, a înscris golul care a închis tabela în derby.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Malcom Edjouma (FC Botoşani / 25 de ani) - Un nou meci perfect făcut de mijlocaşul botoşănenilor, care a oferit a treia pasă decisivă din acest sezon, în care mai are şi patru goluri marcate.

Sekou Sidibe (FC U 1948 / 20 de ani) - A marcat un gol foarte important, care le-a adus craiovenilor trei puncte mari.

ATACANŢI

Anass Achahbar (Sepsi OSK / 28 de ani) - A înscris primele goluri din acest sezon. Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat.

Younes Marzouk (Rapid / 25 de ani) - A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă, golul său aducându-le giuleştenilor un punct.

ADVERTISING

Octavian Popescu (FCSB / 19 ani - FOTO) - Tânărul jucător al roş-albaştrilor a înscris un nou gol spectaculos. A fost a 10-a reuşită în 51 de meciuri disputate în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Croitoru (FC Botoşani / 41 de ani) - Continuă să impresioneze! Condusă excelent de pe bancă, FC Botoşani a devenit prima echipă care a pleacat neînvinsă de pe terenul liderului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇